SERIEFOLK

Hvem var Rasmus Prehns ukendte middagsgæst?

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
29. marts 2023
  • Lars Boje Mathiesen: De fleste har bemærket, at dette folketingsmedlem har skiftet formandsposten for Nye Borgerlige ud med en stilling Uden For Grupperne, som det hedder på christiansborgsk. Men i modsætning til tidligere UFG’ere som Naser Khader og Orla Østerby vil han ikke bare drive den af.
  • Rasmus Prehn: Tværtimod har Boje Mathiesen stillet spørgsmål om den tidligere udviklingsministers indtil videre ukendte middagsgæst, der blev bespist på det offentliges regning. Er Udenrigsministeriets tavshed om sagen i overensstemmelse med regeringsgrundlagets ønske om åbenhed, spørger han.
  • Lars Løkke Rasmussen: Det er udenrigsministeren, der skal svare på Boje Mathiesens nærgående spørgsmål. Løkke skal også sige, hvad han gør sig af overvejelser om Prehns »omgang med bilag«. Det må man lade Boje Mathiesen: At spørge Løkke om netop dét viser, at den tidligere NB-formand har humor.
  • Anne Valentina Berthelsen: Hvis man tror, at FOLK er uden betydning for den politiske udvikling, må man tro om igen. For præcis en uge siden skrev vi på denne plads, at denne SF’er ikke havde ladet sig registrere i Folketingets opgørelse over folketingsmedlemmernes økonomiske hverv. Det har hun nu.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her