SERIEFOLK

Joshua Oppenheimer varsler en postapokalyptisk dramamusical

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
27. marts 2023
  • Thomas Helmig. Små 16.000 var ifølge Politikens anmelder til »kollektiv sorguddrivelse« i Royal Arena, da Helmig spillede for første gang siden tabet af sin søn. »I aften hylder vi livet,« sagde han fra scenen. »Det liv, der er, og det liv, der har været. I aner ikke, hvor glad jeg er for at være her.«
  • Joshua Oppenheimer I. Den amerikanske instruktør, der stod bag de mesterlige danskproducerede dokumentarfilm The Act of Killing (2012) og The Look of Silence (2014) om folkedrabet i Indonesien, fortalte i 2016 om sit næste projekt, der afviger en del fra hans øvrige værk. Det er en musical.
  • Joshua Oppenheimer II. Nu er der endelig nyt. The End, kommer filmen til at hedde, og det bliver en »postapokalyptisk dramamusical«. Den optages i Irland, Italien og Tyskland i løbet af foråret, får premiere i 2024, og castet tæller Michael Shannon, George MacKay og Tilda Swinton.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her