SERIEFOLK

Laver prins Joachim mon en Harry og rejser til USA for at udgive slibrig bog om de royale?

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
18. marts 2023
 • Prins Joachim I: Ude af øje, ude af sind. Måske er det sådan, dronning Margrethe har det lige nu med udsigten til, at prins Joachim til sommer sendes over Atlanten til Washington, hvor han skal være stedfortrædende forsvarsattaché og forsvarsindustriattaché på den amerikanske ambassade.
 • Prins Joachim II: Flot titel tænker man, og Berlingskes kongehuskommentator Jakob Steen Olsen tøver da heller ikke med at kalde jobskiftet en decideret forfremmelse. Helt så entusiastisk er kongehusekspert og tidligere folketingsmedlem for Enhedslisten, Per Clausen, dog ikke. Han tweeter:
 • Prins Joachim III: »Det er nu lidt besynderligt, at medierne tilsyneladende er blevet enige om at kalde våbenindustrien for forsvarsindustrien – samtidig med, at denne industri leverer våben til krigsførende nationer som Saudi-Arabien.« Bas ned for venstrefløjsretorikken, fristes man til at sige.
   

  Vores abonnenter kalder os kritisk,
  seriøs og troværdig.

  Prøv en måned gratis.

  Klik her

  Allerede abonnent? Log ind her