Folk

Mette Frederiksens bolig er kommet til salg

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
3. marts 2023
  • Mette Frederiksens bolig I: Statsministerens hjem, kendt for vinduespudseri, makrelmadder og køkkensang til håndboldkampe, er kommet til salg. For 5,9 millioner kan de 165 kvadratmeter villalejlighed i Hareskovby blive dine, har Ekstra Bladet breaket i gult.
  • Mette Frederiksens bolig II: Det vakte opsigt, da den socialdemokratiske formand i 2018 flyttede til nordsjællandske Hareskovby. Selv afviste S, at der var tale om Nordsjælland. Partifælle – og geograf – Kaare Dybvad overvejede »at donere et landkort til Ekstra Bladets redaktion«.
  • Den Lille Havfrue: En anden statskvinde er igen, igen blevet udsat for hærværk. Stenen, hun sidder på, er blevet malet med farverne fra det russiske flag, har ingen ringere end koncernchef for JP/Politikens Hus Stig Ørskov opdaget – og dokumenteret – på en tur med sin hund.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ib Christensen

Vores egentlige problemer med invasionen af Ukraine, bunder i vores grundlag for at invader Afghanistan og Irak.

"Det er kun forkert når andre gør det" er ikke brugbart.

Danskeren, (jer og os) skulle aldrig ha begivet os ud på det skråplan!