SERIEFOLK

Roger Waters har råd til gode advokater

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
16. marts 2023
  • Rockkapitalister. Bandet Metallica har købt en fabrik, der producerer vinylplader. Nej, dette er ikke en genudsendelse fra 1980’erne. Plader har fået en renæssance i en grad, så der er opstået flaskehalse i produktionen verden over.
  • Vinylsamlere. Entusiaster hævder, at de foretrækker det arkaiske format af lydkvalitetsmæssige grunde. Men den britiske avis The Guardian refererer en spørgeskemaundersøgelse, der viser, at kun 50 procent af dem, der køber vinylplader, ejer en pladespiller.
  • Roger Waters I. Det tidligere Pink Floyd-medlem truer nu med at lægge sag an mod delstatsregeringen i tyske Hessen og bystyrerne i Frankfurt og München. Det sker som reaktion på, at myndighederne har aflyst hans koncerter grundet beskyldninger om antisemitisme.
  • Roger Waters II. Normalt er styrkeforholdene ulige, når en borger lægger sag mod myndighederne. Men Waters har råd til gode advokater. Angiveligt er han god for mere end 300 millioner dollar – mere end dobbelt så meget som Pink Floyds legendariske guitarist, David Gilmour.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her