SERIEFOLK

Shhh … mine økonomiske hverv rager ikke vælgerne!

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
22. marts 2023
 • Firebanden I. Kun fire folketingsmedlemmer har ikke ladet sig registrere i Folketingets hvervregister, som skal »skabe større åbenhed over for offentligheden om de enkelte folketingsmedlemmers hverv og økonomiske interesser«. Overraskende nok er Anne Valentina Berthelsen (SF) en af dem.
 • Firebanden II. Peter Seier Christensen (NB) er også medlem af firebanden. Ligesom Anne Valentina Berthelsen har han været folketingsmedlem siden 2019. Eftersom han siden januar ikke længere er NB-næstformand, kan det vel ikke være på grund af manglende tid, han ikke lader sig registrere?
 • Firebanden III. Heller ikke Lars Boje Mathiesen, som også er medlem af firebanden, kan have særligt travlt for tiden. Ikke bare er han ikke længere formand for NB: siden den 10. marts har han slet ikke været medlem af noget parti. Så hvad kan være grunden til, at han ikke lader sig registrere?
   

  Vores abonnenter kalder os kritisk,
  seriøs og troværdig.

  Prøv en måned gratis.

  Klik her

  Allerede abonnent? Log ind her