SERIEFOLK

Det er slut med pølser og øl på stadion, hvis det står til FIFA’s nye fanambassadør

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
4. marts 2023
  • Fisketyve. Det gik i fisk for et par under et butikstyveri, skriver eb.dk. Med en laks til 500 kroner fra butikken gik de op til kassen for at bytte den. Ekspedienten nægtede. Parret forlod butikken med laksen, men er nu sigtet for butikstyveri. Så den fidus bliver man ikke rig af.
  • Farrah Storr. Den britiske chefredaktør for modebladet Elle har besøgt restauranten Noma. En oplevelse, der efterlod hende pænt skuffet. I The Times skriver hun, hvordan middagen bestod af både rensdyrhjerne og -penis, og at Noma mere føltes som en kult end en restaurant. Velbekomme.
  • Cristiano Ronaldo. En portugisisk influencer påstår, at fodboldstjernen har været utro med hende sidste år. Anklagen skyldes ifølge influenceren ikke penge eller berømmelse, men Instagram-folket er uenige. Det er ikke første gang, at Ronaldo bliver beskyldt for krænkelser. Han er dog ikke dømt endnu.
  • Moya Dodd. Det tidligere medlem af FIFA’s ledelse kritiserer på Twitter fodboldforbundets valg af Adriana Lima som ny fanambassadør. Dodd kalder beslutningen tonedøv, fordi fotomodellen er kendt for at se abort som kriminelt og gå på sultekure. Så er det slut med pølser og øl på stadion.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Christian de Thurah

Hvad er det for en krænkelse, Ronaldo menes at have begået her?