SERIEFOLK

Venstre ved man, hvor man har, men heldigvis ikke altid Tommy Ahlers

Venstre har varetaget landbrugets interesser i mere end 100 år, men man må være »ærlig og indrømme«, at nogle gårde med kvæg og grise må lukke for at nedbringe udledningerne af CO₂, siger tidligere venstreminister Tommy Ahlers til DR Deadline
Venstre har varetaget landbrugets interesser i mere end 100 år, men man må være »ærlig og indrømme«, at nogle gårde med kvæg og grise må lukke for at nedbringe udledningerne af CO₂, siger tidligere venstreminister Tommy Ahlers til DR Deadline
Debat
24. marts 2023
  • Vestager I: Siden oprettelsen af Det Europæiske Fællesskab i 1958 har politikerne i Bruxelles arbejdet på at skabe en fælles identitet; et fælles flag, en fælles sang, en fælles historie skulle samle borgerne, men mange danskere har nok følt sig mere danske end europæiske.
  • Vestager II: Nu ser der dog ud til at været fundet en løsning. EU arbejder nemlig på at indføre en fælles europæisk digital identitet, en såkaldt Wallet eller EID, skriver Margrethe Vestager på Twitter, og hvis alle ellers husker deres nøglekort, så skulle vi gerne snart have et endnu stærkere Europa.
  • Ahlers: En af de vigtigste beslutninger på klimaområdet i år bliver beslutningen om en CO₂-afgift i landbruget. Venstre ved man, hvor man har, men heldigvis ikke tidligere venstreminister Tommy Ahlers, som siger til DR Deadline, at man må være »ærlige og indrømme, at der er nogle gårde med kvæg og grise, som må lukke«.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her