SERIEFOLK

Farvel til politikeren, der ikke virkede klog

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
26. april 2023
  • Jon I: Egentlig havde FOLK på forhånd besluttet sig for at holde Jon Stephensen-fri uge og ikke skrive om manden, der hverken virkede klog eller var smuk med den lækreste krop. Men nej, sådan skulle det ikke gå, for tirsdag kom meldingen, at Moderaternes kulturordfører holder orlov.
  • Jon II: Frem til sommeren skal Jon have mulighed for »at komme på benene igen«, siger partileder Lars Løkke, der mener, at en eksklusion nu ville være en overreaktion. For Jon må det være »godt med et boost til selvtillid i mørke måneder«, som han selv skrev til en ung partifælle.
  • Jon III: Den selvbetalte orlov er en oplagt anledning til at gøre status over, hvad vælgerne fik ud af at vælge Jon til Folketinget i 175 dage. Han passede fire ordførerskaber, men var kun syv gange på talerstolen som ordfører og stillede ikke et eneste spørgsmål til ministrene.
  • Jon IV: Og her skulle der egentlig have stået noget pænt om Jon. Ikke særlig meget og slet ikke noget dybtgående. Men det er siden blevet slettet, fordi »det ku virke for meget«, men FOLK håber, at læserne nåede at se det. Og i modsætning til Jon agter vi ikke at skrive det igen.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her