SERIEFOLK

Er du havnet i en møgsag? Så giv pressen en »forklaringsramme«

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
21. april 2023
  • Peter Hummelgaard I · En træls historie klæber til justitsminister Peter Hummelgaard, efter at B.T. har afsløret, hvordan ministeren gang på gang parkerer ulovligt på den vej, hvor han afleverer sine børn i institution. Det er sket ikke mindre end fire ud af fem morgener, hvor han ankom i bil.
  • Peter Hummelgaard II · Han har blandt andet parkeret foran et ’parkering forbudt’-skilt og på en plads reserveret til institutionens bus, men han har også ladet bilen stå natten over på en plads, hvor man ellers kun må holde i 15 minutter. Det sidste fik han en bøde for, men den rystede nok ikke hans økonomi.
  • Peter Hummelgaard III · Siden marts har B.T. forsøgt at få et interview med ministeren, men Hummelgaard har nægtet og kaldt historien »et nyt lavpunkt for dansk presse«. Men nu hvor andre medier har taget sagen op, har han overgivet sig og talt med B.T. På intet tidspunkt siger han dog undskyld.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ete Forchhammer

Vil borgere med skæve arbejdstider og dermed kun lidt samvær med deres børn herefter kunne parkere gratis, også under parkering forbudt-skilte?

Man kunne jo også droppe skiltene og ignorere hvad Rådet for Større Færdselssikkerhed vil sige til det?

Herdis Weins, Eva Schwanenflügel, Inger Pedersen, erik pedersen og Rolf Andersen anbefalede denne kommentar
Rolf Andersen

Jeg har aldrig prøvet at være minister, men jeg har et par gange prøvet at være direktør.

Og regel #1 for direktører: De skal med stor omhu opføre sig ordentligt og inden for de regler, de selv har sat op for medarbejderne i virksomheden ... ellers mister de al troværdighed !

Herdis Weins, Eva Schwanenflügel, Inger Pedersen og erik pedersen anbefalede denne kommentar
erik pedersen

Troværdigheden har vores regering/ folketing mistet for længe siden.
Så de kan selvfølgelig ligeså godt sejle videre

Herdis Weins, Eva Schwanenflügel og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar

Jeg savner Erling Olsen.

Peter Krogh, Eva Schwanenflügel og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar