SERIEFOLK

De unge gider ikke længere have tyret en frossen chilikaramel i nakken

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
12. maj 2023
  • Carletti I. Det er altid sjovt, når virksomheder dummer sig i markedsføringen af deres produkter. Senest er det gået galt for slikproducenten Carletti, der har betalt en række influencere for en række skøre videoer, hvor de for eksempel putter hvidløg og chili ind i Big Ben-karameller.
  • Carletti II. Håbet var at nå ud til den unge målgruppe og få dem til at købe Big Ben-karameller til deres sidste skoledag, hvor man traditionen tro kaster karameller til de yngre skoleelever. Men tiden er tilsyneladende løbet fra den slags bøllemetoder, har Carletti måttet sande.
  • Carletti III. Influencernes følgere er nemlig blevet så sure, at de har klaget til Carletti over, at de opfordrer til at fryse karamellerne ned og putte klamme ting i dem, så skoleelever kan få blå mærker og ild i munden. Og det fik Carletti til at lægge sig fladt ned og undskylde.
  • Carletti IV. Til de influencere, der nu brænder inde med store lagre af Big Ben-karameller med blåskimmelost, Movicol og Carolina Reaper-chili, anbefaler vi, at de deler dem ud nede i Torvehallerne. Her er man ikke bange for eksperimenterende mad og betaler gerne kassen for en chilikaramel.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Steen Voigt

De unge er børn på 6, 7, 8 år. Nedrigt.