SERIEFOLK

Wagner-gruppens chef taler nu kækt og åbent om, at Rusland er ved tabe krigen

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
25. maj 2023
  • Agatha Christie. Krimidronningen og andre afdøde forfattere som Roald Dahl og Ian Fleming omredigeres for tiden af angelsaksiske udgivere, så deres prosa matcher en ny tids sensibilitet. Stødende gamle termer og synsmåder omskrives og glattes ud.
  • Jean-Louis Thiériot. I Frankrig vender politiske kræfter sig nu mod sådanne anslag mod forfatternes droit moral. Et medlem af Nationalforsamlingen vil fremsætte et lovforslag om at forbyde alle værkjusteringer, så det sikres, at Molière kan forblive Molière.
  • Tariq Ramadan. Den før så feterede schweiziske reformislamist, hvis stjerne er styrtdykket efter ikke så få sexovergrebsanklager, kunne i går smile efter at være frifundet i en af disse sager. Bevisbyrden blev ikke løftet, fandt retten. Tvivl kom ham til gode.
  • Jevgenij Prigozjin. Den russiske krigsherre vover igen at eksperimentere med eskalerende frisprog. I ny video siger han: »Vi risikerer fanme at tabe krigen.« Påbudt sprogbrug for enhver anden er kun at omtale en ’planmæssig militær specialoperation’.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Christian de Thurah

Man må håbe, Nationalforsamlingen vedtager forslaget.

Jens Thaarup Nyberg og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar