SERIEFOLK

Mads Lundby Hansen er død

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
6. juni 2023
  • Mads Lundby Hansen I. Cheføkonomen i den liberale tænketank Cepos er død efter længere tids sygdom. »Cepos vil mindes Mads Lundby Hansen som en sand ildsjæl og idealist og den bedste kollega, man kunne tænke sig,« skriver tænketanken i en pressemeddelelse.
  • Mads Lundby Hansen II. Det er svært at overdrive den rolle, Mads Lundby Hansen har spillet i den offentlige debat gennem to årtier. I flere år var han ikke bare den mest citerede økonom, men den mest citerede ekspert på tværs af alle danske medier.
  • Mads Lundby Hansen III. Lundbys store, symbolske kamp – hans hvide hval, om man vil – var naturligvis slaget om topskatten, som han opfattede som økonomisk skadelig symbolpolitik. Så sent som tidligere denne måned opfordrede han på Twitter til, at man brugte råderummet på at fjerne den nye »toptop-skat«.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Freddie Vindberg

En liberal ildsjæl - Mads Lundby Hansen.

Ære være hans minde.