SERIEFOLK

Nicolai Wammen er efter sigende en ørn til at parkere

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
9. juni 2023
  • Nicolai Wammen. Hvem overtager statsministerposten, hvis Mette Frederiksen rejser? S-kredsformand Per Nielsen fra Herning Nord har et bud: »Nicolai Wammen er stille, rolig og stabil. Altid god til at finde parkeringspladser, når han skal hente børn. Han har ikke noget imod sig,« siger han til DR.
  • Anne Holt I. Den norske avis Klassekampen har bragt et interview med den norske forfatter og tidligere minister Anne Holt. Hun udtaler sig endog meget kritisk om, at visse mailadresser, som før var gratis, ikke er det mere: »Det er så frustrerende, at man ikke har lyst til at være her længere«.
  • Anne Holt II. Det viser sig dog, at avisen ved en fejl har interviewet Anne Holts ukendte navnesøster og trykt hendes citater uden på noget tidspunkt at opdage, at de talte med en dobbeltgænger.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torben Kjær Andersen

Rart at vide, at forskellen på to socialdemokrater ligger i evnen til at parkere.