SERIEFOLK

Helge Adam Møller har et alternativ til den plagsomme moderne ’longevity’

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
18. september 2023
  • Emil Thorup I. I et stort opsat interview med Berlingske fortæller den 40-årige tv-vært og designer, at han de seneste fire måneder har omlagt sit liv i forsøget på at få en yngre og sundere krop. Avisen fortæller dog ikke noget om, hvor han er vært, eller hvad han designer.
  • Emil Thorup II. Til gengæld fortæller den grundigt om hans nye liv. Han er blandt andet begyndt at sove med sovemaske, ørepropper, tape for munden, lytte til beroligende lydbøger, kvitte alkohol og kun spise fisk, oliven- og avocadoolie, nødder, enkelte grøntsager samt 50 kosttilskud.
  • Helge Adam Møller I. I et læserbrev i samme avis skriver den forhenværende major og politiker, at han ikke ifører sig mundtape eller indtager andre kosttilskud end en daglig vitaminpille. Alligevel er læserbrevsskribentens biologiske alder et godt stykke under den aktuelle alder på 80.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jeg hepper også på Helge Adam!

Christian de Thurah

Hans tilgang virker i hvert fald sjovere.