SERIEFOLK

Hvis du møder et menneske, der vil »’aligne’ skridt«, så løb væk

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
15. september 2023
  • Gift ved første blik I: Så er det tid til denne uges højde- og lavpunkter i Gift ved første blik – datingprogrammet, der binder os sammen. I denne uge har vi lært, at hvis du møder et menneske, som gerne vil »aligne skridtlængde«, så skynd dig væk. Det er et varsel om et menneske på sammenbruddets rand.
  • Gift ved første blik II: På bryllupsrejsen går det først rigtig godt for det modne par Martin og Pernille. De bekræfter alle fordommene om seniorer med mobiltelefoner, da de hurtigt bliver enige om, at man simpelthen ikke kan tage for mange billeder, og derfor oplever de primært Rom gennem en skærm.
  • Gift ved første blik III: Rasmus og Sara er i Irland og går ved en stejl klippeskråning ved havet. Det er smukke billeder, som korrumperes af, at Sara har taget hudfarvede gamacher på, som får det til at ligne, at hun vandrer iført fleece, rygsæk og bar røv. Point for at løfte natur-tv til nye højder.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her