SERIEFOLK

Stifteren af Hells Angels Danmark stifter et krigs- og våbenkritisk politisk parti

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
19. september 2023
  • Russell Brand I. Den britiske selverklærede selvoptagede skuespiller og lejlighedsvis politiske komiker anklages i The Times og tv-stationen Channel 4 for at have begået vold og seksuelle overgreb mod en række kvinder i en periode mellem 2006 og 2013. Komikeren benægter alle anklager.
  • Russell Brand II. Samme aften, som anklagerne blev bragt, optrådte han med et standupshow i London. Her blev han ifølge The Independent mødt af et jublende og hujende publikum og af skilte med tekster som: »Vi står ved din side, Russell. Hold dig stærk. Forbliv fri. Vi elsker dig.«
  • Jørn Jønke Nielsen I. Den 63-årige stifter af Hells Angels Danmark kan nu også kalde sig partistifter. Hans nye parti, Stabilt Demokrati, har blandt sine mærkesager at opnå våbenhvile mellem Ukraine og Rusland, men også erstatning til minkavlere og bedre løn til politifolk og fængselsbetjente.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her