SERIEFOLK

Tulle taler ud

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
16. september 2023
  • Kristian Thulesen Dahl I. Den tidligere DF’er – som i dag er direktør for Aalborg Havn – er blevet interviewet til Berlingske om, hvor hårdt bruddet med Dansk Folkeparti var for ham. Det var kronprinsens opgør med partiets dronning, fornemmer man.
     
  • Kristian Thulesen Dahl II. »Jeg havde aldrig … Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at det skulle ende der,« siger en tydeligt berørt Tulle. Blandt andet husker han, hvordan Pia Kjærsgaard skrev på Twitter, at han var en »tøsedreng«, fordi han ikke ville stille op for partiet ved næste valg.
     
  • Kristian Thulesen Dahl III. Det gjorde stort indtryk på Tulle: »Det var meget, meget mærkeligt. Ikke engang der, hvor jeg havde signaleret, at jeg var på vej væk. Havde forladt formandsposten og havde trukket mig fra meget af det politiske arbejde. Ikke engang der kunne de give slip.«
     
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her