Leder

Hvis du vil stemme helt igennem højreorienteret i Danmark

Debat
23. september 2016

Hvis man er helt igennem højreorienteret i Danmark, har man nok været lidt politisk hjemløs på valgdagen.

Man kan stemme for en økonomisk politik for overklassen i Liberal Alliance, javist. Men de går til gengæld ind for fri hash og er ikke så konsekvent hårde på udlændingepolitikken som andre partier.

Hvis man til gengæld vil have den rigtig hårde udlændingepolitik, skal man stemme på Dansk Folkeparti. De går med til borgerlige reformer, men de vil også have en stor offentlig sektor, og de fører ikke frihedskamp mod topskatten.

De konservative gik til valg på opgøret med noget, de kalder ’nazi-islam’, men de kan hverken følge med Dansk Folkeparti ud til højrepå udlændingepolitik eller Liberal Alliance på fordelingspolitik.

Man kan selvfølgelig stemme på Venstre, hvis man vil have en langsom, men sikker bevægelse henimod lavere skatter, strammere udlændingepolitik, højere straffe og større ulighed mellem dem, der arbejder, og dem, der ikke arbejder.

Men det er ikke ideologisk rent. Venstre fører kontrol med de offentligt ansatte, men de fører ikke kamp imod den offentlige sektor. De har lavet kompromisser med den danske socialstat for at kunne regere den.

Læs også: Borgerlige partier risikerer at æde hinanden

Men nu har de helt igennem højreorienterede fået en mulighed for at stemme efter deres overbevisning. Partiet Nye Borgerlige har samlet underskrifter nok til at blive opstillingsberettigede ved næste valg.

De vil føre en udlændingepolitik, som er mindst lige så hård som Dansk Folkepartis. De vil udvise alle kriminelle udlændinge, de vil opsige FN’s statsløsekonvention, og de vil reformere eller opsige FN’s flygtningekonvention. Partiet vil sænke skattetrykket, begrænse statsmagten og reducere i statens og kommunernes opgaver:

»Enhver regel, der ikke gør danskerne rigere eller friere skal afskaffes,« lover partiet.

Nye Borgerlige minder på den måde om Fremskridtspartiet, men blot uden humoren og de groteske overdrivelser. Og så vil Nye Borgerlige bevare kongehuset.

Det, der var en systemkritisk anarkistisk mulighed med Fremskridtspartiet, er blevet en parlamentarisk position, som mener det alvorligt.

Den vigtige kamp her er ikke venstrefløjens modstand, som er givet. Den er, om de andre borgerlige partier kan forklare, hvorfor de ikke bare er Nye Borgerlige uden modet til at stå ved det.

 

I kender mig, så dette opslag er måske overflødigt. I ved, at jeg står for en liberal økonomisk politik; at jeg drø...

Posted by Pernille Vermund on Friday, September 25, 2015

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

'Enhver regel, der ikke gør danskerne rigere eller friere skal afskaffes'
Altså bort med integrationsydelsen? Den gør i øjeblikket mange fattigere

*Bort med dem der har brug for den, forstås.

Hvorfor er der ingen her og andre steder der tør kommentere det helt indlysende billede hvor de seksuelle undertoner ikke er det fjerneste undertrykt?

Hun smider sin fisse ud i hovedet på tilskueren. Bevist og for at sælge.

Er der problemer med ytringsfriheden?

Partiet taler til den først udviklede del af hjernen. Sansning. Forplantning. Agressivitet. Overlevelse og videreførsel af egne gener og ikke de fremmede.

Måske et nyt slogan for partiet?:
"Hvis du vil stemple helt igennem som højreorienteret"

De såkaldte "nye" borgerlige er visuelt tydeligvis en langt mere elegant og moderne udgave af det gamle Fremskridtsparti - det kan der næppe herske tvivl om, for dem der stadig kan huske Mogens Glistrup og hans partis absurde verdenssyn.

Store og vigtige dele af "nye" borgeliges politik kendes endnu ikke, og det jo giver klare mindelser om det yderst pinlige, men i virkeligheden (idag) også ganske underholdende interview i DR programmet TV Aktuelt fra 1999, hvor nu afdøde Mogens Glistrup og Aase Heskjær fra Fremskridtspartiet præsenterede deres partis politik i forbindelse med et kommende valg.

Associationerne til nutidens aktørere i træder helt klart frem, og Fremskridtspartiet kom af mange gode grunde heller over spærregrænsen, hvilken jeg også spår, at de såkaldte "nye" borgerlige heller ikke vil, uanset den sexede side 9 blondine på front coveret.

Dertil er de præcis ligeså ekstreme som Mogens Glistrup og hans få tilbageværende disciple var,- blot er tonen og designet tydeligvis gjort langt mere sexet, hvilket desværre ikke ændrer på, at budskabet er præcis det samme!

Se eller gense Fremskridtspartiets parti præsentation på TV Akuelt på YouTube her og bliv forarget eller godt underholdt, alt efter ens temperament :-) https://youtu.be/PqCjFOCJhbA

Mogens Glistrup har iøvrigt også et bud på, hvad det vil sige at være ÆGTE DANSKER i Danmark, apropos den nylige debat i udsendelsen på DR, Debatten og den heraf følgende aktuelle diskussion i medierne.

Vi trækker lige den gamle krikke frem fra stalden igen - vi har nemlig hørt det hele før fra Mogens Glistrups egen mund, her i et glimrende debat interview på TV3 i året 1997 https://youtu.be/OBeZdOWiReE

Søg efter nedenstående overskrifter på YouTube, hvis de ovenstående direkte link til Glistrup rablerier ikke fungere på din enhed...

Filmklippene er helt klart værd at genopleve, i det mindste for historieskrivningens skyld., vi har det med at glemme vores fortid, især dem vi helst vil glemme...

Historien har det nemlig med at gentage sig selv. At der kun skulle gå 15 år før Glistrups sygelige tvangsneuroser blev støvet af og fik et smart og sexet blondine omslag kan egentlig godt overraske.

Mange i verden bruger desværre deres demokratiske rettigheder til at udfordre freden med risiko for en storkrig, men der skal vi trods alt 70-80 år tilbage i tiden for at finde lignende tendenser.

De ekstremt rabiate visioner om et fremtidens Danmark, var jo afgået ved døden sammen med Mogens Glistrup, og når landsbytosserne der har givet deres vælgererklæringer, myldrer ud af deres jordhuler, vil vi forhåbentlig få det bekræftet.

Til sammenligning er DF jo gennem årene blevet til nogle småfede skødehunde, der dog stadig snapper ud efter fremmede, og opdragelsen har måske også taget længrte tid end forventet. Det hjælp dog meget, da der kom en ny ejer, nu kan man da være i stue sammen...

Den trods alt lært at gå pænt i snor, også selvom der gøes og indimellem stadig tisses lidt i hjørnerne.

"Nye" borgerlige er tilsvarende en yderst aggressiv hunderace som snarest burde aflives af en human dyrlæge, før den forvolder nogen skade på mennesker eller ejendom. Kamphunde hører ikke hjemme i et fredeligt land som vores, så for husfredens skyld - afliv kræet snarest!

Søg på YouTube efter;

Fremskridtspartiet i TV-aktuelt

http://www.youtube.com/watch?v=PqCjFOCJhbA&sns=em

Mogens Glistrup fremmeddebat på TV3 [1997]

http://www.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE&sns=em

Jeg tror, at Pernille Vermund fra nu af vil stå sig godt ved at stoppe med hele tiden at lægge halvlumre nærbilleder af sig selv - altid med en del bare hud - op på sin facebook-profil. Der er formentlig et vist publikum blandt nogle kernevælgere til den slags, men nu kommer hun for alvor i offentlighedens søgelys, vil der nok være dem, der finder det temmelig useriøst, deres noget ensidige og begrænsede partiprogram ufortalt.

Der må helt sikkert være plads til et parti til højre for ny højre. Her er et program der kan trække 10% af vælgerne:

Fratagelse af statsborgerskab til alle ikke vestlige indvandrede og flygtninge der er kommet til landet de sidste 30 år.
Straksudvisning og afvisning af alle ikke vestlige indvandrere og flygtninge med og uden asyl.
Ingen sociale ydelser uanset statsborgerskab til ikke vestlige personer der er kommet til landet de sidste 60 år.
Retten til sociale ydelser erhverves kun hvis begge dine forældre og mindste en af dine bedsteforældre har været danske statsborgere.

Der vil med tiden også være plads til et parti til høre for det parti her som er til højre for det ny højre.

S kan hurtigt overhale drm i rabiate blå holdninger, opløbet er allerede tæt...

Søren Kramer er så venlig at remse de såkaldte "nye borgerlige partiprogram op, der er på hele 4 sider ( rettelse 4 linier.. )

Han mener også, at der på bagrund af de rablende sindsyge visioner for et racerent Danmark, - noget som Glistrup brugte årtier for at reklamere for, skulle være basis for en vælgertilslutning på 10 % - det må retterligt være under 1%, da en nationalkonservativ og ekstrem højre gruppe som DNB, der ideologisk er i tråd med med de såkaldte "nye" borgelige såkaldte "politik" på indvandrerområdet er gået i opløsning,

Mange 100.000 tusinde vælgere skulle altså pludselig blive nationalkonservative, og det i en tid hvor DF, S og til dels V endelig, mere eller mindre, er blevet enige om nødvendige (hårde stramninger på udlændinge og indvandrerområdet, og hvor LA iøvrigt iøvrigt kører med klatten.

Vi kan glæde os over, at alle stemmer på de såkaldte "nye" borgelige derfor vil være rent stemmespild i blå blok, og iøvrigt vil kunne opveje, at de borgelige Kristendemokrater tilsyneladende for første gang ikke kan samle stemmer til at blive opstillingsberettiget. Hvis KF alligevel når at kunne stille op, vil vi kunne fejre 2 x stemmespild på blå side :-)