Ligesom vold avler vold, har briterne også bevist, at omsorg avler omsorg

LEDER
20. juni 2017

Mandag nat kørte en 48-årig mand sin bil direkte ind i en række muslimske medborgere, da de kom ud fra Finsbury Park Moske i Nordlondon efter en midnatsprædiken. Dette seneste terrorangreb kommer et år efter mordet på Labour-politikeren Jo Cox begået af højreekstremisten Thomas Mair, hvilket blev starten på et annus horribilis for Storbritannien.

Siden det meningsløse angreb på den unge mor til to har landet oplevet to terrorangreb i det centrale London med køretøjer og knive som våben og det grufulde selvmordsbombeangreb mod børn og teenagere i Manchester Arena foruden gårsdagens angreb.

Det er hårdt. Stemningen i landet er trykket, og storbranden i Vestlondon i sidste uge har banket moralen helt i bund. Folk er vrede, og der er et behov for at rette vreden mod nogen. At få svar på, hvordan det alt sammen kunne ske.

 

Få adgang til hele artiklen og uafhængig kvalitetsjournalistik.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Brugerbillede for Eva Schwanenflügel
    Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu