Leder

Endnu en beundrer falder Trump i ryggen

Omarosa Manigault Newman har skrevet en bog om sin tidligere chef, Donald Trump, og det er ikke et kønt billede, hun tegner. Men spørgsmålet er, om hun er troværdig
Manigault Newman (tv.) har som rådgiver for Donald Trump været garant for præsidentens angivelige fordomsfrie syn på USA’s afroamerikanske befolkning. Nu skriver hun i sine erindringer Unhinged – An Insider Account of the Trump White House, at Trump er »en racist, en kvindehader og en hykler«.

Manigault Newman (tv.) har som rådgiver for Donald Trump været garant for præsidentens angivelige fordomsfrie syn på USA’s afroamerikanske befolkning. Nu skriver hun i sine erindringer Unhinged – An Insider Account of the Trump White House, at Trump er »en racist, en kvindehader og en hykler«.

Evan Vucci

15. august 2018

Ingen bør være overrasket over, at en dubiøs personlighed som Omarosa Manigault Newman, Trumps tidligere rådgiver i Det Hvide Hus, falder sin mangeårige chef og sponsor i ryggen, efter at hun er blevet vist døren.

Manigault Newman har i det meste af sit voksne liv søgt publicity og penge, og Trump var mere end villig til at hjælpe hende på vej – så længe hun løftede sin rolle som den sorte amerikaner, der borger for præsidentens angivelige fordomsfrie syn på USA’s afroamerikanske befolkning.

Men nu har kvinden fra Trumps gamle tv-realityshow, Lærlingen, pludselig skiftet mening. Præsidenten skal ifølge hendes erindringer, Unhinged – An Insider Account of the Trump White House, der blev udgivet tirsdag, være »en racist, en kvindehader og en hykler«.

Hendes beskrivelse af præsidenten kommer næppe som et chok for sorte amerikanere og Trump-kritiske kvindelige vælgere. Det vidste de allerede.

Og Trumps reaktion forbløffer heller ikke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Toke Kåre Wagener
Eva Schwanenflügel og Toke Kåre Wagener anbefalede denne artikel

Kommentarer

Anne Mette Jørgensen

En nar, som alle andre der er blevet fyret. Se vågner først op,når de bliver ydmyget. Vorherre til hest.

Jan Skovgaard Jensen

Omarosa eller Stormy Daniels kunne måske få sig en Nobels Fredspris hvis de tog til Yemen en weekend, så de amerikanske medier blev tvunget til at dække USA's deltagelse i folkedrabet dér...

Jens J. Pedersen

Det er jo efterhånden tydeligt, at der uendelig meget smuds, der klæber til Trump.
Hvis man følger nyheder i forskellige medier, så bliver det mere og mere klart, at Trump ikke er organiserende, men han er derimod desorganiserende og forsøger hele tiden at fiske i rørte vande. Hvis han ikke skaber kaos, så har han intet. Desværre har vi set gang på gang, at han holder møde med ledere og kommer ud og fortæller, at han har gjort alle tiders. Men de andre har absolut ikke den samme opfattelse. Det er jo ikke et reality show, men reel politik.
Det er rystende, at USA holder fast og ikke bryder med Trump. Men mangt og meget ser ud til at være på vej. Forhåbentlig inden det hele braser sammen.