Leder

Bramsens forslag om at nægte asyl til udlændinge uden togbillet er så rabiat, at end ikke DF kunne have fundet på det

Trine Bramsen (S) vil nægte asyl for asylansøgere, der tre gange bliver taget i at køre med offentlig transport uden billet. Men det er næppe de påtrængende problemer, som Trine Bramsen forsøger at afhjælpe. Snarere skal et udspil så rabiat, at ikke engang Martin Henriksen fra DF er kommet på det, profilere hendes parti i den tilstundende valgkamp
Trine Bramsen (S) vil gøre det umuligt at få asyl, hvis asylansøgere tre gange kører med offentlig transport uden gyldig billet. Retsordføreren mener at have opdaget »et kæmpestort hul i loven«, som hun vil lukke med sit udspil.

Trine Bramsen (S) vil gøre det umuligt at få asyl, hvis asylansøgere tre gange kører med offentlig transport uden gyldig billet. Retsordføreren mener at have opdaget »et kæmpestort hul i loven«, som hun vil lukke med sit udspil.

Ida Marie Odgaard

Debat
17. september 2018

Man skulle tro, at det var løgn, men ifølge Ekstra Bladet er det ganske vist: Retsordføreren for Folketingets største parti, socialdemokraten Trine Bramsen, vil samle et folketingsflertal for, at asylansøgere, der tre gange har snydt og kørt med offentlige transportmidler uden gyldig billet, skal nægtes asyl.

Retsordføreren mener at have opdaget »et kæmpestort hul i loven«, som hun vil lukke med sit udspil.

»Det handler om retfærdighed,« som hun siger til formiddagsavisen.

Javel ja. Hvis en person flygter hele vejen fra borgerkrigen i Syrien over Middelhavet og når frem til Danmark, vil vedkommende i dag kunne regne med at få i hvert fald midlertidig beskyttelsesstatus, netop fordi forholdene i Syrien er så usikre. Men hvis samme person f.eks. kører med metroen fra Kgs. Nytorv i København til Christianshavn uden billet – en strækning på omtrent en kilometer – så »foreslår vi, at hammeren falder tredje gang«, siger Trine Bramsen.

Lad os lige få proportionerne på plads: En billet til metroen koster 24 kroner, så den samlede brøde for tre sådanne ture uden billet løber altså op i 72 kroner.

Selvfølgelig er det et problem, når folk – det være sig danskere eller udlændinge – tilsniger sig til befordring med et offentligt samfærdselsmiddel uden erlæggelse af den fastsatte betaling, som det hedder i straffeloven. DSB anslår, som også Ekstra Bladet refererer, at jernbaneselskabet således på et år udskriver afgifter til asylsøgere for ca. 30 millioner kroner.

Og selvfølgelig nærmer det sig vanvid, at DSB, busselskaber og andre transportører bruger kræfter på at opdrive en afgift på 750 kroner for manglende billet fra personer, som ikke har nogen indtægt, hvorfor samfundets almindelige indkrævningsmekanisme, SKAT, ikke kan anvendes.

Men det er næppe de påtrængende problemer, som Trine Bramsen forsøger at afhjælpe. Snarere skal et udspil så rabiat, at ikke engang Martin Henriksen fra DF er kommet på det, profilere hendes parti i den tilstundende valgkamp.

Trine Bramsens udspil viser to triste ting: For det første, at der øjensynligt ikke er nogen nedre grænse for, hvor dybt Danmarks ældste arbejderparti vil vælte sig i skidtet for at komme til fadet.

For det andet, at konkurrencen mellem populister fører til udspil, der er hinsides enhver fornuft, moral og rimelighed – kort sagt politik in absurdum.

Denne artikel har tidligere haft overskriften »Bramsens forslag om at udvise asylansøgere uden togbillet er så rabiat, at end ikke DF kunne have fundet på det.« Det var ikke dækkende – forslaget handler om at nægte asyl, ikke udvisning. Vi beklager fejlen.

Trine Bramsen har sendt et læserbrev, hvori hun kritiserer denne leder. Læserbrevet samt et svar på kritikken kan læses her:

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Tak til Ulrik Dahlin for artiklen og den utvetydige konklusion. Det er trist, at man læser den uden at forbavses det mindste: S er blevet rabiate og skamløse som resultat af en kalkule, der siger, at vejen til magten i Danmark går nås ved rabiate udlændingepolitiske udtalelser. Trine Bramsen er en villig frontsoldat for S i det stykke. Helt ud i det absurde. Hvilke andre talenter Trine Bramsen ellers eventuelt måtte have står fuldstændigt hen i det uvisse. Jeg mindes ikke at have hørt hende sige noget som helst begavet nogensinde...

Jan Fritsbøger, Thomas Tanghus, Niels Borre, Charlotte og Hans Glæsel, Kim Folke Knudsen, Verner Nielsen, David Hertz-Holm, Per Klüver, Søren Fosberg, Søren Thuesen, Arne Lund, David Breuer, Daniel Joelsen, Alvin Jensen, Steffen Gliese, Eva Schwanenflügel, Bjarne Andersen, Lone Hansen, Mads Berg, Mathias Petersen, Christel Gruner-Olesen, Anders Olesen, Ole Frank, Torben Skov, Thomas Bindesbøll, Lillian Larsen, Mogens Holme, Flemming Berger, Tino Rozzo, Bjørn Ringgaard, Britta Hansen, Tue Romanow, Viggo Okholm, Karsten Lundsby, Eva Bertram, John Damm Sørensen, Jan Frederiksen, Ken Sass, Holger Madsen, Dagmar Holdensen, Claus Nielsen, Rolf Andersen, Hans Houmøller, Carsten Wienholtz, Steen Sohn, Niels Duus Nielsen, Marianne Stockmarr, Christian Mondrup, Egon Stich, Ejvind Larsen, Ivan Mortensen, Hans Larsen, Ete Forchhammer , Poul Simonsen, Frede Jørgensen, Ebbe Overbye og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Hun har tabt sutten - måske da hun studerede til cand.scient.soc på det røde universitet i Roskilde.
For social forståelse har hun i hvert fald ikke lært en skid om. Er hun en trojansk hest importeret til Socialdemokratiet fra Dansk Folkeparti ? - hun er sindssyg nok til at være det.

Verner Nielsen, Per Klüver, Alvin Jensen, Steffen Gliese, Mogens Holme, Tino Rozzo, Viggo Okholm, Karsten Lundsby, Carsten Wienholtz og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Tror hun er lige så upopulær i S som Inger Støjbjerg er blevet i Venstre.

Kim Folke Knudsen, Alvin Jensen, Steffen Gliese, Viggo Okholm, Henrik Leffers, Niels Duus Nielsen og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
lars søgaard-jensen

Problemer har sædvanligvis flere løsningsmodeller. I aktuelle tilfælde er det underliggende konkrete problem, at asylsøgere ganske enkelt ikke har økonomi til at betale urimeligt dyre billetpriser for offentligtransport (som i byer burde være gratis). Det problem kan selvfølgelig løses ved at hive misdæderne ud af landet, hvilket for nogle vil være det samme som en dødsdom. Det må nok anses for lidt i overkanten forbrydelses karater taget i betragtning.
En anden løsningsmodel kunne være at udstyre disse mennesker med en aller anden form for kort, som kan give dem gratis transport med busser, S-tog, metro og i Aarhus letbane. Jeg er bevidst om at disse transportmidler ikke befordrer "forbryderne" tilstrækkeligt langt bort til at visse afstumpede politikere tilfredstilles.
Hvis ikke det var for emnets yderst alvorlige karakter er det absurde teaterstykke "Mob flygtninge" på Christianborgs store scene ganske underholdende. Og så er der oven i købet kage til!
Man må skamme sig over at vi har sådanne politikere - det synes jeg ikke vi fortjener.

Jan Fritsbøger, Thomas Tanghus, Charlotte og Hans Glæsel, Verner Nielsen, Per Klüver, Arne Lund, David Breuer, Daniel Joelsen, Alvin Jensen, Steffen Gliese, Jonna Jensen, Eva Schwanenflügel, Bjarne Andersen, Holger Madsen, Lone Hansen, Christel Gruner-Olesen, Anders Olesen, Lillian Larsen, Mogens Holme, Annemette Due, Britta Hansen, Tom Andreæ, Ole Frank, Tue Romanow, Viggo Okholm, Karsten Lundsby, Rolf Andersen, Dagmar Holdensen, anja lange, Helene Kristensen, Hans Houmøller, Carsten Wienholtz, Niels Duus Nielsen, Marianne Stockmarr, Hans Larsen og Ete Forchhammer anbefalede denne kommentar
Ete Forchhammer

Et sådant forslag fra en såkaldt socialdemokrat kan få mig til at håbe på en af statsministerkandidaterne fra de mindre partier; selv Uffe Elbek vil være at foretrække, trods hans katastrofale ministerfortid.. Tja, så længe der skal tælles til 90 på Chr.borg, forbli'r det vel et håb...

Kim Folke Knudsen, Alvin Jensen, Ole Frank, Steffen Gliese, Viggo Okholm, Karsten Lundsby og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar

Socialdemokraterne svigter deres humanistiske grundlag.
Siden Stauning har Socialdemokratiets politik bygget på et humanistisk grundlag. Det har ikke kun drejet sig om at vinde den politiske magt, men også samtidig at stå fast på de humanistiske grundsætninger: respekten for det enkelte menneske og beskyttelsen af mindretal og af de svage. De grundsætninger er nu forladt. Nu gælder det kampen om magten og den alene, og alle andre hensyn må vige for den. Det er de kortsigtede kalkuler, det nu bestemmer hvad en socialdemokrat mener. Er de humanistiske principper i vejen, skrottes de uden de store betænkeligheder. Mener D.f. noget om udlændinge eller muslimer i dag, mener Socialdemokraterne det samme i morgen. Kan man komme før end D.f., med et stramningsforslag betragtes det som en sejr.
Nu mødes asylansøgere og kommende statsborgere med en holdning præget af ringeagt for deres baggrund. Man siger direkte: 'Din kultur og baggrund interesserer os ikke'. Hvordan forestiller man sig en sådan holdning vil fremme integrationen?
D.f. er ligeglade med integration af muslimer. De drømmer om et muslim-frit Danmark. Er det også Socialdemokraternes drøm?
Hvor er forskellen mellem D.f. og Socialdemokratiets holdning i den sag? Har Socialdemokratiet en 'stopklods' for, hvor ringe man kan behandle andre mennesker, så længe de ikke er statsborgere? Eller tænker man, at 'så længe det drejer sig om et magtesløst mindretal - så er det i orden'?
Jeg har engang stemt på partiet, men det er definitivt slut, og det er det nok for mange andre. Socialdemokraterne er muligvis ligeglade med de vælgere, der forlader dem. De glæder sig sikkert over, dem de henter fra D.f., men på længere sigt er denne anglen efter magten med alle midler døden for det parti. Jeg er sikker på, at man i D.f. morer sig hjerteligt over Socialdemokraterne Når D.f. sig 'hop', hopper de som på kommando, ja de hopper gerne to gange, for at Df kan rose dem. At de er til grin, ser de desværre ikke.

Jan Fritsbøger, Klaus Ipsen, Thomas Tanghus, Per Klüver, Rolf Andersen, David Breuer, Alvin Jensen, Eva Schwanenflügel, Bjarne Andersen, Mads Berg, Christel Gruner-Olesen, Thomas Bindesbøll, Lillian Larsen, Holger Madsen, Flemming Berger, lars søgaard-jensen, Tino Rozzo, Steffen Gliese, Herdis Weins, Tom Andreæ, Ole Frank, Viggo Okholm, Karsten Lundsby, Carsten Munk, Jane Nielsen, Anders Reinholdt, Helene Kristensen, Hans Houmøller, Carsten Wienholtz, Niels Duus Nielsen og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar
Maj-Britt Kent Hansen

Hvor nedrigt og ondskabsfuldt kan det efterhånden blive?

Og har Trine Bramsen i øvrigt nogensinde kørt med bus/offentlig transport i f.eks. København? For så ville hun jo vide, at uklarhed, uvidenhed, anarki og chaufførens temperament er medvirkende til den stigende forvirring mht., om rejsehjemmel skal fremvises/medbringes i busser. Tvivl om hvilke døre, der kan/skal stiges ind og ud af. Tilladelse til medbringning af barnevogne, babybadekar, kørestole, løbehjul, møblementer, forstærkere, mad og åbne drikkevarer.

Dette gælder hele menneskeheden, Trine!

Jan Fritsbøger, Per Klüver, Arne Lund, Rolf Andersen, David Breuer, Eva Schwanenflügel, Thomas Bindesbøll, lars søgaard-jensen, Steffen Gliese, Ole Frank, Hans Larsen, Kim Houmøller, Karsten Lundsby, Hans Houmøller og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

PS: hørte i P1-morgen, at Mattias Tesfaye mente, at de syrer der havde fået midlertidigt ophold NU SKULLE tage hjem, fordi Syrien er NU et sikkert land.
Læser Mattias Tesfaye ikke aviser mv. Mon ikke det ville være den visse død, hvis mange af flygtningene vendte hjem?

Jan Fritsbøger, Per Klüver, Eva Schwanenflügel, Lone Hansen, Thomas Bindesbøll, Mogens Holme, Britta Hansen, Steffen Gliese, Ole Frank, Karsten Lundsby, Peter Andersen, Rolf Andersen og Hans Houmøller anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Hvorfor skal folketingsvalg altid handle om flygtninge? De ledende politikere er enige om at beskære velfærdsstaten og lade det arbejdende folk afbetale regningen for bankernes kriminalitet, men det skal vi ikke debattere, derimod skal vi forarges over, at folk kan finde på at snyde sig med bussen.

Jeg kan her oplyse, at jeg rutinemæssigt undlader at løse billet, simpelthen fordi jeg som kontanthjælpsmodtager ikke har pengene. Chaufførerne er ligeglade, så jeg sætter mig på bagsædet, og skulle der komme kontrol, skynder jeg mig at købe en SMS-billet. Ideen er hermed overladt til fri afbenyttelse for de udvisningstruede asylansøgere.

Kim Houmøller, Per Klüver, John S. Hansen, Estermarie Mandelquist, Steffen Gliese, Eva Schwanenflügel, Christel Gruner-Olesen, Lillian Larsen, Anders Reinholdt, Mogens Holme, Ole Frank, Peter Andersen, anja lange og Carsten Wienholtz anbefalede denne kommentar

Lad os afhjælpe problemet med at give alle integrationsydelses-, SU- og kontanthjælpsmodtagere et pendlerkort.

Jan Fritsbøger, Ete Forchhammer , Kim Folke Knudsen, Michael Waterstradt, Per Klüver, Lars Jørgensen, Eva Schwanenflügel, Olaf Tehrani, Lone Hansen, Thomas Bindesbøll, Carsten Wienholtz, Lillian Larsen, lars søgaard-jensen, Britta Hansen, Herdis Weins, Ole Frank, Tue Romanow, Karsten Lundsby, Dorte Sørensen, Hans Larsen, Carsten Munk, Torben Skov, anja lange og Henrik Leffers anbefalede denne kommentar
Hans Houmøller

En god og samfundsmæssig klog løsning er at gøre offentlig transport gratis i hele landet.

Morten Nielsen, Jan Fritsbøger, Ete Forchhammer , Michael Waterstradt, Per Klüver, John S. Hansen, Estermarie Mandelquist, Lars Jørgensen, Eva Schwanenflügel, Thomas Bindesbøll, Lillian Larsen, Torben K L Jensen, Mogens Holme, lars søgaard-jensen, Britta Hansen, Ole Frank, Tue Romanow, Lars Løfgren, Karsten Lundsby, Dorte Sørensen, Holger Madsen, Maj-Britt Kent Hansen, Hans Larsen, Peter Andersen, Carsten Munk, Steffen Gliese, Rolf Andersen, Torben Skov, Christian Mondrup og anja lange anbefalede denne kommentar
Jens J. Pedersen

Det er efterhånden blevet til højstbydende uanset omkostninger.
Jeg troede, at Martin Henriksen var den dummeste, men han kan åbenbart ikke klare sig længere.
Det er utrolig trist, at folkevalgte politikere overbyder hinanden i ondskab.
Er der dog ingen voksne mennesker i Folketinget ud over Radikal og Alternativet?

Jan Fritsbøger, Per Klüver, Britta Hansen, Ole Frank, Tue Romanow, Karsten Lundsby, Peter Tagesen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Carsten Svendsen

"Lagkagepolitiker"...

Eva Schwanenflügel, Ole Frank, Karsten Lundsby og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Nu har jeg aldrig stemt DF .. men de havde dog en politik med at eksludere 'landsbytosserne'.

Måske er der et par andre store partier, der kunne lære noget dér ? (ingen nævnt, ingen glemt)

Jan Fritsbøger, Kim Folke Knudsen, Per Klüver, Egon Stich, Bo Carlsen, Tino Rozzo, Herdis Weins, Ole Frank, Karsten Lundsby, Holger Madsen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Man kan kun have foragt for Folketingets største parti, der har valgt en sådan retsordfører for partiet.

Per Engberg, Jan Fritsbøger, Per Klüver, Rolf Andersen, Eva Schwanenflügel, Bo Carlsen, Thomas Bindesbøll, Carsten Wienholtz, Mogens Holme, lars søgaard-jensen, Tino Rozzo, Steffen Gliese, Tom Andreæ, Ole Frank, Karsten Lundsby, Ken Sass og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
John Damm Sørensen

Poul Nyrup Rasmussens udsagn "Stuerene det bliver I aldrig" får pludselig en helt anden mening. Man må forvente, at han snarest melder sig ud af partiet.

Jan Fritsbøger, Kim Folke Knudsen, Per Klüver, Eva Schwanenflügel, Olaf Tehrani, Bo Carlsen, Lillian Larsen, Mogens Holme, Britta Hansen, Steffen Gliese, Tom Andreæ, Ole Frank og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar

På Reddit findes der efterhånden en hel del Trine Bramsen-historier. Dette er en af dem, hvor hun kommer til kort (som sædvanlig) hos Per Clausen (EL) på twitter. Og tweetet er skam ægte nok.

https://www.reddit.com/r/Denmark/comments/3t0wxy/per_clausen_vs_trine_br...

Per Klüver, Eva Schwanenflügel, Flemming Berger og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Hvad skal man så nægte danske statsborgere når de tre gange er blevet snuppet for samme forseelse? Kontanthjælp? Uddannelse? Lægehjælp? Organdonation?

Ete Forchhammer , Kim Folke Knudsen, Jonna Jensen, Eva Schwanenflügel, Lone Hansen, Christel Gruner-Olesen, Thomas Bindesbøll, Britta Hansen, Steffen Gliese, Herdis Weins, Ole Frank, Maj-Britt Kent Hansen, Holger Madsen og Bente Wodschow anbefalede denne kommentar
Henrik Ilskov-Jensen

Trine Bramsens forslag om, automatisk at afvise at give asyl til mennesker, der tre gange har benyttet offentlig transport uden at betale for det, er både dumt og ondskabsfuldt, og (forhåbentlig da) i sin proportionsløshed krænkende for de fleste danskeres retsfølelse.
Det er dog en trøst, at Bramsens snapside ikke har den mindste chance for at blive omsat til virkelighed.

Til gengæld burde det efter min mening medføre tab af retten til at søge asyl i Danmark, og øjeblikkelig udvisning, i de tilfælde hvor det kan bevises, at en asylansøger på et asylcenter enten alene, eller sammen med andre asylansøgere, har begået uprovokeret religiøst eller politisk motiveret vold imod andre asylansøgere.
Asylansøgere, som søger frihed her; men i deres handlinger viser, er de ikke vil indrømme medasylanter, som er af anden religiøs eller politisk eller etnisk observans end de selv, samme ret, afskærer efter min opfattelse sig selv fra asyl i Danmark.

Problematikken er ikke teoretisk, for der er eksempler på, at asylansøgere er blevet overfaldet på vore asylcentre af andre asylansøgere, blot fordi de efter overfaldsmændenes mening havde en "forkert" religion, eller måske slet ingen...
Det har myndighederne så i mindst et tilfælde, som har været omtalt i pressen, søgt at løse ved at flytte de forfulgte asylansøgere til et andet asylcenter.
Jeg mener modsat, at det er forfølgerne, der i sådanne tilfælde skal flyttes helt ud af landet...

Jeg siger ikke, at religiøs, politisk eller etnisk motiveret vold er hyppigt forekommende på danske asylcentre.
Men jeg synes, at lige så oprørende som Trine Bramsens menneskefjendske forslag er, lige så oprørende og stridende mod retsfølelsen er det, at tildele asyl til mennesker, der allerede mens deres asylsag er under behandling viser, at de ikke respekterer andre menneskers frihedsrettigheder, således som de er defineret i vores samfund.

Jaja det er godt med dig, Henrik. Den slags symbolvås hører kun til et sted.

Overskriften er misvisende.
Det forslag sidder DF sikkert allerede og ærgrer sig over, at de ikke selv fik fyret afsted før Trine.

Eva Schwanenflügel, Lillian Larsen, Ole Frank og Grethe Preisler anbefalede denne kommentar

Peter Mogensen (tirsdagsanalyse, Kraka) sagde for omkring et par år siden: "Nu har han taget halsbåndet af hende" - Det var så den lille Lars og Støjberg, der blev refereret til.
Det kunne se til, at S nu har en strategi, der ligner, vi lader fru Bramsen gi' den gas, der er vælgere i det...
Hvor er det dog beskæmmende.

Ete Forchhammer , Rolf Andersen, Eva Schwanenflügel og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Det er da bemærkelsesværdigt, at man kan få 3 bøder for den samme handling på kort tid. Hvis asylansøgere ikke overholder hastighedsbegrænsningerne, hvad gør vi så ved det? Sætter hastighedsbegrænsningerne op?

Der er åbenbart plads dybt i kælderen i dag for socialdemokratiske folketingsmedlemmer, for at få magten i Folketinget.
Men hvad vil de bruge den magt til.? I hvert fald ikke for mennesker der lever i Danmark.

Ete Forchhammer , Kim Folke Knudsen, Per Klüver og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Tine Brahmsen afviser, at have udtalt sig om 'Information' med Ekstrabladet som kilde hævder.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217918759108488&set=p.10217918...

Thomas Bindesbøll

Det er da dybt sørgeligt, at S i disse tider skal repræsenteres som her af Trine Bramsen. Blandt mange andre floskler hedder det vist "overbudspolitik". Trist !

Noget andet er, at alle vi andre selv erklærede "progressive" og humanister (ogse herinde op Informations Web) stadig så også lige "selv" kunne prøve skelne mellem ægte asylsøgere, og ægte politisk forfulgte/flygtninge , og så alle økonomiske flygtninge. De sidste er også absolut at forstå,,, men har - også jævnfør mine egne erfaringer - dog ikke første prioritet, hvad angår retteliigt og beskyttende asyl i Danmark.

Dette ændrer dog intet ved Bramsens mildt sagt yderst primitive tilgang til alt dét her.

Håber der er et ordentligt bagland af rigtige Socialdemokrater, der vågner op her, i hele landet. og protesterer mod sådanne populistiske "forslag". Det er da dybt pinligt...

Henrik Ilskov-Jensen, Kim Folke Knudsen og Søren Fosberg anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

"Trine Bramsens udspil viser to triste ting: For det første, at der øjensynligt ikke er nogen nedre grænse for, hvor dybt Danmarks ældste arbejderparti vil vælte sig i skidtet for at komme til fadet.

For det andet, at konkurrencen mellem populister fører til udspil, der er hinsides enhver fornuft, moral og rimelighed – kort sagt politik in absurdum."

Jeg elsker din indignation, Ulrik Dahlin.

Thomas Bindesbøll, Kim Folke Knudsen, Ole Frank, Hans Larsen, Torben Skov, Daniel Joelsen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Damen giver da begrebet "blondinedum" en helt ny dimension.

Trods alle udfald mod Trine Bramsen, er det da min formodning, at hun er sendt i byen med denne besked af partiet, som hun er ordfører for i disse anliggender.

Eva Schwanenflügel, Peter Tagesen, Kim Folke Knudsen og Søren Fosberg anbefalede denne kommentar

Trine Barmsen konkurrerer ikke med Martin Henrikzen, men med Pernille Vermund, thi det er hende, der har fremsat forslaget, om at asylansøgere skal smides ud efter første dom. Mht. at køre "sort" så er det jo ikke noget folk kommer i retten for, det klares administrativt. Så reelt er Barmsens forslag en betydelig forslag i forhold til det Vermund kommer med.
Politikerne og trafikselskaberne er ikke for kloge. Kan de ikke fatte, at det vil være langt billigere for dem, at give asylansøgerne det, der svarer til et mimrekort. Så er de desuden fri for at skulle bruge tid på at udskrive afgifter, der jo alligevel ikke betales. Nå, konstruktiv tænkning er jo ikke noget, der plager vore folkevalgte.
Hvorfor stiller EL ikke et sådant forslag? Af angst for at genere Socialdemokratiet, som EL tilsyneladende har fredet?

Trine Barmsen konkurrerer ikke med Martin Henrikzen, men med Pernille Vermund, thi det er hende, der har fremsat forslaget, om at asylansøgere skal smides ud efter første dom. Mht. at køre "sort" så er det jo ikke noget folk kommer i retten for, det klares administrativt. Så reelt er Barmsens forslag en betydelig forslag i forhold til det Vermund kommer med.
Politikerne og trafikselskaberne er ikke for kloge. Kan de ikke fatte, at det vil være langt billigere for dem, at give asylansøgerne det, der svarer til et mimrekort. Så er de desuden fri for at skulle bruge tid på at udskrive afgifter, der jo alligevel ikke betales. Nå, konstruktiv tænkning er jo ikke noget, der plager vore folkevalgte.
Hvorfor stiller EL ikke et sådant forslag? Af angst for at genere Socialdemokratiet, som EL tilsyneladende har fredet?

Rettelse . "Så reelt er Barmsens forslag en betydelig forslag i forhold til det Vermund kommer med"
Skal være "Så reelt er Barmsens forslag en betydelig skærpelse i forhold til det Vermund kommer med".

Jeg tror nu Trine har smugkigget i Martins Henriksens skuffe. Det må være vældig irriterende at han nu kommer for sent til at få sit navn på det flotte forslag.

Men mon ikke der er nogle brave socialdemokrater der hæver stemmen og siger fra overfor Trine. Skønt, hvornår er det egentlig sket sidst? Er der slet ingen brave socialdemokrater tilbage.

Ete Forchhammer , Eva Schwanenflügel, Steffen Gliese og Ole Frank anbefalede denne kommentar

Søren Fosberg - Joh, borgmesteren i Ishøj pippede da lidt for nylig mht. håndtrykket, og for et par uger siden, var der nogle brave 3F'ere i Aalborg, der havde fået nok, men ellers har der været langt mellem de, der turde sige noget.

Kim Folke Knudsen

DE FORENEDE DANSKE FOLKEPARTIER FREDERIKSEN & THULESEN DAHL INC.

Nye tider, nye skikke og nye forslag med ugers mellemrum.

Politik handler om at flytte sig selv med strømmen ifølge Trine Bramsen (S).

Vi fornemmer pustet i nakken fra DF, Nye Borgerlige, og måske endda Stram Kurs med Hr. Paludan, som dagligt underholder på YOU TUBE, om hans uforbeholdne mening om beboere i udsatte boligområder især dem med brun kulør og brune øjne.

GOD REJSE FRU BRAMSEN HAR DU OVERVEJET EN RETURBILLET TIL SOCIALDEMOKRATIET FRA DEN GANG POUL NYRUP RASMUSSEN VAR STATSMINISTER ?.

Måske havde Poul Nyrup Rasmussen (S) set skriften på væggen den gang, han kom med den lakoniske udtalelse. " Stuerene det bliver i aldrig " . Det kunne dække over erkendelsen af, at politisk smålighed er en del af DF´s DNA.

Hvem spørger Fru Frederiksen fra DE FORENEDE DANSKE FOLKEPARTIERS KONCERNLEDELSE, om hun er enig i dette forslag ?

Godt jeg ikke er Socialdemokratiet. Det må være en pine at skulle forsvare alle de her småtings chikanerier, for der må være gode og oprigtige socialdemokrater tilbage i dette parti ?

Kim Folke Knudsen

Det værste ved de her udmeldinger fra Trine Bramsen (S) er, at de bidrager til billedet af politikere, som ikke evner at forholde sig til de store udfordringer nutiden står overfor, men som bruger deres mandat til at køre ud af tangenterne i en sag, som de eller deres spindoktorer mener kan gavne deres egen sag og deres eget genvalg.

Udfra følgende overbevisning: Danskerne er angst for flygtninge fra Mellemøsten og Afrika. Derfor gælder det om at sætte den gruppe i et dårligt lys ved hele tiden at problematisere deres adfærd og opførsel her i landet. Gør jeg det, så bliver jeg snart Minister her i Kongeriget.

Hvor mange af DSB´s bøder vedrører omsætning fra personer, som søger asyl i DK ?

og så er der hele proportionen: Tre ture uden en billet med det kollektive skal give afvisning af asylsagsbehandling.

Et forslag der fremsættes i en uge, hvor hvidvask skandalen i Den Danske Bank er ved at anbringe os i en situation, hvor hele landets kreditværdighed devalueres. Her er der ingen forslag fra S til at stoppe denne trafik ud over en syvdobling af en bøde. Men hvad er bødebeløbet, det kunne vel ikke være så lavt, at de svarede til at opkræve en bøde på 2 ØRE til Den Danske Bank ? Som om det forslag påvirker Den Danske Banks adfærd. Er denne storbank ikke allerede højt hævede over politikerne og nærmest urørlig ?.

I den ene sag drejer det sig om en kontrolafgift på 750 DKK, i den anden sag om mia af kr., som er hvidvasket og måske unddraget beskatning.

Hvad vil jeg forvente en socialdemokratisk politiker beskæftigede sig med af reelle problemer for danskerne:

1. Den voksende ulighed i Danmark, forslag til at begrænse denne ?
2. Det almennyttige boligbyggeri, hvordan skaffes der boliger, som almindelige mennesker kan betale i storbyerne ?
3. Hvad stiller vi op med et arbejdsmarked, hvor midlertidige kontrakter og ansættelsesforhold fylder mere og mere ?
4. Hvordan skaffer vi nye job til de mennesker hvis stillinger nedlægges som følge af digitalisering og automatisering af produktionen og serviceerhvervene ?
5. Hvad skal der ske med efterlønnen fremover ?
6. Hvad skal der ske med det 2 årige dagpengesystem fremover ?
7. Hvad skal der ske med de lave kontanthjælpsydelser, der kaster borgerne ud i fattigdom ?
8. Hvad skal der ske med personer på uendelig ressourceforløbsydelse ?
9. Skal adgangen til Førtidspension gøres lettere for sygdomramte borgere ?

9. Spørgsmål til Trine Bramsen (S), hvis svar jeg gerne vil se.

Hvis det med de tre bøder er så vigtigt for Trine Bramsen, så søg job som billetkontrollør. Så kan du få afløb for de mange gratister, som du gerne ser straffet.

Annemette Due, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel og Herdis Weins anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Det værste ved de her udmeldinger fra Trine Bramsen (S) er, at de bidrager til billedet af politikere, som ikke evner at forholde sig til de store udfordringer nutiden står overfor, men som bruger deres mandat til at køre ud af tangenterne i en sag, som de eller deres spindoktorer mener kan gavne deres egen sag og deres eget genvalg.

Udfra følgende overbevisning: Danskerne er angst for flygtninge fra Mellemøsten og Afrika. Derfor gælder det om at sætte den gruppe i et dårligt lys ved hele tiden at problematisere deres adfærd og opførsel her i landet. Gør jeg det, så bliver jeg snart Minister her i Kongeriget.

Hvor mange af DSB´s bøder vedrører omsætning fra personer, som søger asyl i DK ?

og så er der hele proportionen: Tre ture uden en billet med det kollektive skal give afvisning af asylsagsbehandling.

Et forslag der fremsættes i en uge, hvor hvidvask skandalen i Den Danske Bank er ved at anbringe os i en situation, hvor hele landets kreditværdighed devalueres. Her er der ingen forslag fra S til at stoppe denne trafik ud over en syvdobling af en bøde. Men hvad er bødebeløbet, det kunne vel ikke være så lavt, at de svarede til at opkræve en bøde på 2 ØRE til Den Danske Bank ? Som om det forslag påvirker Den Danske Banks adfærd. Er denne storbank ikke allerede højt hævede over politikerne og nærmest urørlig ?.

I den ene sag drejer det sig om en kontrolafgift på 750 DKK, i den anden sag om mia af kr., som er hvidvasket og måske unddraget beskatning.

Hvad vil jeg forvente en socialdemokratisk politiker beskæftigede sig med af reelle problemer for danskerne:

1. Den voksende ulighed i Danmark, forslag til at begrænse denne ?
2. Det almennyttige boligbyggeri, hvordan skaffes der boliger, som almindelige mennesker kan betale i storbyerne ?
3. Hvad stiller vi op med et arbejdsmarked, hvor midlertidige kontrakter og ansættelsesforhold fylder mere og mere ?
4. Hvordan skaffer vi nye job til de mennesker hvis stillinger nedlægges som følge af digitalisering og automatisering af produktionen og serviceerhvervene ?
5. Hvad skal der ske med efterlønnen fremover ?
6. Hvad skal der ske med det 2 årige dagpengesystem fremover ?
7. Hvad skal der ske med de lave kontanthjælpsydelser, der kaster borgerne ud i fattigdom ?
8. Hvad skal der ske med personer på uendelig ressourceforløbsydelse ?
9. Skal adgangen til Førtidspension gøres lettere for sygdomramte borgere ?

9. Spørgsmål til Trine Bramsen (S), hvis svar jeg gerne vil se.

Hvis det med de tre bøder er så vigtigt for Trine Bramsen, så søg job som billetkontrollør. Så kan du få afløb for de mange gratister, som du gerne ser straffet.

Med De forenede medløberpartier er det som med kaninen, der hypnotiseres af kongeboaen. Kaninen kan ikke - vil ikke - flytte sig. Stirrer ind i slangens gab, og da den mener, at det er slangens ret, at æde kaniner, så kan den lige så gå frivilligt derind.

torben - nielsen

Der var på disse ikke så ringe sider, for et par år siden, en tilsvarende/lignende sag. Her var det dog statsborgerskabet, som var i farezonen.

Spørgsmålet er også, kan man sammenligne disse to situationer??

https://www.information.dk/indland/2016/05/fartboede-kostede-razia-dansk...