Leder

Vicepræsidenter plejer at være sikre vindere. Men næppe Mike Pence

Onsdag tog Mike Pence skridtet og bebudede sit kandidatur til præsidentposten. Hans problem er det samme som de fleste andre kandidaters: Han tør ikke gå i kødet på Donald Trump. Men det gør Chris Christie
For Mike Pence var det lidt af et scoop at ledsage senator Ernst på motorcykel til det republikanske folkemøde i Iowa, som går under navnet »Roast and Ride«

For Mike Pence var det lidt af et scoop at ledsage senator Ernst på motorcykel til det republikanske folkemøde i Iowa, som går under navnet »Roast and Ride«

Dave Kaup

Debat
8. juni 2023

Tidligere vicepræsident Mike Pence ankom i sidste weekend til en partifest i Des Moines, Iowa, på en prægtig Harley Davidson i halen på Iowas republikanske senator Joni Ernst, en tidligere oberstløjtnant i statens nationalgarde.

For Mike Pence var det lidt af et scoop at ledsage senator Ernst på motorcykel til det republikanske folkemøde i Iowa, som går under navnet ’Roast and Ride’. Her serveres lokale republikanske vælgere barbecuestegt svine- og oksekød, mens de kan lytte til taler af politikere, der nærer planer om engang at blive præsident. Iowa er den første delstat til at stemme tidligt næste år.

De fleste erklærede kandidater var mødt op: guvernør Ron DeSantis, tidligere guvernør Nikki Haley, tidligere guvernør Asa Hutchinson, senator Tim Scott og så videre. Donald Trump udeblev. Angiveligt mener den tidligere præsident, at han ikke er tjent med at blive sidestillet med rivaler, som er faldet langt bag ham i meningsmålingerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her