Generationsløftet
Generationsløftet
Generationsløftet
Donér og hjælp Information med at give gratis avisabonnementer til den unge generation.
Klima, ulighed og kampen om magten i verden – det er tid for samfundets mest erfarne kræfter at tage ansvar. Derfor lancerer Dagbladet Information Generationsløftet. Et løfte fra erfarne avislæsere om at løfte yngre generationer. Med avisen skaber vi en fælles samtale og levende debatter, der forbinder generationerne.

Vi vil bygge bro over generationskløften. Fælles problemer skal løses i fællesskab.
Klik på knappen eller læs mere nedenfor.
Det er tid for generationerne til at stå sammen
For første gang i danmarkshistorien er der flere danskere over 65 år end under 18 år, og år for år vokser denne kløft. De unge har anklaget ældre generationer for at have ødelagt kloden og være ligeglad med, hvad de efterlader til den næste – omvendt har ældre haft svært ved at forstå de unges vrede, deres medier, deres fokus på identitet og nye ord, som har præget debatten.

Generationskløften er blevet dybere i en tid, hvor vi burde stå sammen.

Sådan behøver det ikke være. Det er tid til at bruge de ældres ild og erfaring til at udjævne generationskløften – sammen med de yngre generationer.

Information vil sammen med avisens erfarne læsere donere avisabonnementer til unge, for derigennem at opnå en bred og kvalificeret offentlig debat, hvor ingen er udelukket på forhånd. Det er Generationsløftet.

Mens næsten halvdelen af befolkningen over 65 år har adgang til nyheder gennem et abonnement på en trykt eller digital avis, er tilsvarende kun gældende for 10 procent af de 25-35-årige. 7 procent af de 16-25-årige. Med generationsløftet vil vi arbejde for at hæve de tal.
Det vil jeg gerne støtte
Hvis du synes godt om ideen kan du donere et beløb – så klarer vi resten. Hvordan det foregår, og hvem der får glæde af det, kan du læse mere om nedenfor.
Du er med til at finansiere, at Information uddeler 6-måneders digitale avisabonnementer til unge
Det handler om den næste generation af engagerede samfundsborgere og avislæsere.

Det kan eksempelvis være unge i klimabevægelsen eller elever og studerende på landets skoler og uddannelsesinstitutioner. Unge mennesker, som har interessen, men som vi ved har svært ved at prioritere et avisabonnement.

Det er meget enkelt. Du kan støtte med enten 100 kr., 250 kr. eller 500 kr. som enkeltstående donation. Information matcher alle donerede beløb, så vi i fællesskab kan uddele flest mulige digitale abonnementer til relevante modtagere, f.eks. unge klimaaktivister eller andre grupper, der vil noget med det frie ord. Donationerne går ubeskåret til uddeling af abonnementer.

Der er ingen grænser for, hvem der kan donere. Tilbuddet er til alle, der vil støtte udbredelsen af det frie ord og derved styrke den offentlige debat. Vi indgår løbende nye samarbejder med organisationer og partnere, der hjælper os med uddeling af gratis-abonnementer. Kontakt os gerne med forslag til partnerskaber eller mulige donationsmodtagere.
Generationsløftet
Hjælp Information med at give gratis avisabonnementer til den unge generation

Dagbladet Information, Store Kongensgade 40C, 1264 København · Telefon: 3369 6000 · Ansvarshavende chefredaktør: Rune Lykkeberg

Datapolitik · Cookies · Opdatér samtykke · Abonnementsbetingelser

Om Information · Redaktion · Butik