Emne

Beværtet

Anmeldelse
29. december 2012

Beværtet: Fra stripbar til optimistisk bøfrestaurant

Det argentinske steakhouse vil stadig krydre det københavnske natteliv med både mad og musik
Transformation. Indtil for nylig husede lokalerne på Studiestræde 69 en natklub med natlige stripshow. Nu forsøger den argentinske restaurant Evita Perón at genskabe fordums luksus og spenderånd som i Bue-nos Aires’ storhedstid.
Anmeldelse
24. november 2012

Beværtet: Som at kysse med moder natur

Et niveauløft af koncentreret Bornholm på gode råvarer med spændende fortællinger, også fra andre dele af landet. Køkkenet på det nye Kadeau er skarpt, avanceret og alligevel simpelt
Underspil. Stedet oplyser selv at, de har ’koncentreret Bornholm på lager’. Det er stærkt underspillet, for de har så meget mere. Og vi går der fra rørt over, at nogen har gjort sig så meget umage.
Anmeldelse
8. september 2012

Folkeligt spiseri på fin adresse

På besøg i et legende køkken, som ikke spiller mere smarte, end de er. I Københavns centrum er livet ved at vende tilbage efter års konkurrence fra brokvartererne
På besøg i et legende køkken, som ikke spiller mere smarte, end de er. I Københavns centrum er livet ved at vende tilbage efter års konkurrence fra brokvartererne
Anmeldelse
24. september 2011

Beværtet: Mad der gør glad

Selv om Torvehallerne ikke er ment som et egentligt spisested, er det alligevel ét af de bedre steder at spise-her i stedet for at tage med hjem
Stemning. Tapas del Toro var helt klart det sted, der havde smadret flest glas på granitgulvet, mens vi havde været der, så det lød indbydende af et muntert køkken.
Anmeldelse
20. august 2011

Beværtet: Kroenunderbroen

Bespist, bedrukket og beværtet. Under Knippelsbro er der igen i år en hemmelig kro, hvor maden og vinen flyder i rigelige mængder
Kroenunderbroen. Med en del af Københavns tunge trafik buldrende hen over broen er det atter i år lykkedes at skabe et sommerspisested med dejlig mad og unik stemning.
Anmeldelse
21. august 2010

En universel gastroerotisk fantasi

Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
Anmeldelse
12. februar 2010

Rå og ren

Fifty Fifty lægger sig tæt op ad et autentisk japansk køkken, styrer undenom truede tun-arter og udmærker sig ved et højt niveau af æstetik og smag
Klumme
22. januar 2010

En torsdag aften

Som sønnen sagde: Good but not great. Og mere kunne man egentligt godt have forlangt - også på en torsdag hos Søren K.
Klumme
15. januar 2010

Et øjeblik en enkel dag

På det udødelige Toldbod Bodega er stemningen autentisk og maden dansk, god og genkendelig
Anmeldelse
8. januar 2010

Krølle på halen

En skuffet gæst krydser sit spor og får til sin overraskelse genetableret et varmt forhold, der ellers var blevet dømt ude

Sider

  • Anmeldelse
    29. december 2012

    Beværtet: Fra stripbar til optimistisk bøfrestaurant

    Det argentinske steakhouse vil stadig krydre det københavnske natteliv med både mad og musik
    Transformation. Indtil for nylig husede lokalerne på Studiestræde 69 en natklub med natlige stripshow. Nu forsøger den argentinske restaurant Evita Perón at genskabe fordums luksus og spenderånd som i Bue-nos Aires’ storhedstid.
  • Anmeldelse
    21. august 2010

    En universel gastroerotisk fantasi

    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
    Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
  • 24. juni 2004

    Nu lysner det lidt for kanariefuglen

    Essayet om Lasse Ellegaard blev så vidt vides Jan Stages sidste. Portrættet blev første gang bragt i Victor B. Andersen’s Maskinfabrik i efteråret 2002. I anledning af Lasse Ellegaards 60 års fødselsdag bringer vi med udgiverens tilladelse portrættet, som Jan Stage skrev et års tid før sin død
  • Anmeldelse
    20. november 2009

    Ægte fransk

    Den frankofile måltidsglæde kan blive tilfredsstillet på Vesterbro i København
  • Anmeldelse
    20. august 2011

    Beværtet: Kroenunderbroen

    Bespist, bedrukket og beværtet. Under Knippelsbro er der igen i år en hemmelig kro, hvor maden og vinen flyder i rigelige mængder
    Kroenunderbroen. Med en del af Københavns tunge trafik buldrende hen over broen er det atter i år lykkedes at skabe et sommerspisested med dejlig mad og unik stemning.