Emne

Beværtet

Beværtet: Fra stripbar til optimistisk bøfrestaurant

Det argentinske steakhouse vil stadig krydre det københavnske natteliv med både mad og musik

Beværtet: Som at kysse med moder natur

Et niveauløft af koncentreret Bornholm på gode råvarer med spændende fortællinger, også fra andre dele af landet. Køkkenet på det nye Kadeau er skarpt, avanceret og alligevel simpelt

Folkeligt spiseri på fin adresse

På besøg i et legende køkken, som ikke spiller mere smarte, end de er. I Københavns centrum er livet ved at vende tilbage efter års konkurrence fra brokvartererne

Beværtet: Mad der gør glad

Selv om Torvehallerne ikke er ment som et egentligt spisested, er det alligevel ét af de bedre steder at spise-her i stedet for at tage med hjem

Beværtet: Kroenunderbroen

Bespist, bedrukket og beværtet. Under Knippelsbro er der igen i år en hemmelig kro, hvor maden og vinen flyder i rigelige mængder

En universel gastroerotisk fantasi

Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit

Rå og ren

Fifty Fifty lægger sig tæt op ad et autentisk japansk køkken, styrer undenom truede tun-arter og udmærker sig ved et højt niveau af æstetik og smag

En torsdag aften

Som sønnen sagde: Good but not great. Og mere kunne man egentligt godt have forlangt - også på en torsdag hos Søren K.

Et øjeblik en enkel dag

På det udødelige Toldbod Bodega er stemningen autentisk og maden dansk, god og genkendelig

Krølle på halen

En skuffet gæst krydser sit spor og får til sin overraskelse genetableret et varmt forhold, der ellers var blevet dømt ude

Sider

Mest læste

  1. På det udødelige Toldbod Bodega er stemningen autentisk og maden dansk, god og genkendelig
  2. Spid over bål og gløder er ædegildets ursprog. Københavnske Famo Metro har det sprogs sikkerhed og musikalitet. Det bliver et hit
  3. Den frankofile måltidsglæde kan blive tilfredsstillet på Vesterbro i København
  4. Fifty Fifty lægger sig tæt op ad et autentisk japansk køkken, styrer undenom truede tun-arter og udmærker sig ved et højt niveau af æstetik og smag
  5. I ti år har skuespillet på det kongelige Teater været stedbarn. Nu må det slutte: Giv Gamle Scene til skuespillet og byg nyt til musikken Hamlet: ...."Min ædle herre, vil du sørge for, skuespillerne bliver beværtet...
  6. Bespist, bedrukket og beværtet. Under Knippelsbro er der igen i år en hemmelig kro, hvor maden og vinen flyder i rigelige mængder
  7. Essayet om Lasse Ellegaard blev så vidt vides Jan Stages sidste. Portrættet blev første gang bragt i Victor B. Andersen’s Maskinfabrik i efteråret 2002. I anledning af Lasse Ellegaards 60 års fødselsdag bringer vi med udgiverens tilladelse portrættet, som Jan Stage skrev et års tid før sin død
  8. Dansk Eternit flytter produktionen til udlandet. De fyrede danske arbejdere oplærer nu deres nye tjekkiske EU-kolleger i det, de selv har mistet. Alligevel kunne ingen af de fire mænd, Information fulgte til den tjekkiske provins, drømme om at stemme som typiske lønarbejdere