Men man kan være bange for, at det, der kommer til at strutte mest ved købet af den nye bestseller 'Kernesund familie' er overskuddet af forfatterens e-handel med sundhedsprodukter
Fedt er ikke så ufedt, som mange tror. Faktisk kan det være med til at løse alvorlige sygdomsproblemer. Ole Mouritsen forsker i cellemembraner, så han ved alt om fedt og en del om sushi
Kødretter serveret på plejecentre og via madudbringningsordninger er oftest genopvarmede efter at have været lagret en tid, og det kan give kød en kedelig hengemt smag og lugt. Genopvarmet smag kaldes i fagkredse for Warmed-Over Flavour (WOF) og er det fænomen, at varmebehandlede madvarer - især kød - får en afsmag i forbindelse med lagring...
Professor ved Syddansk Universitet Ole G. Mouritsen har netop udgivet en stor bog om sushi. Ole G. Mouritsen er ekspert i fedtmolekyler og leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Biomembranfysik ved Syddansk Universitet, MEMHYS...
Det ubetingede
Vi kender alle godt, at man i ren ophidselse kan komme til at lade sin harme gå ud over de sagesløse. Derfor skal det heller ikke ligge Tine Byrckel (30...
Når man sender gækkebreve eller er blevet gækket så er kampen om et herligt påskeæg gået ind. Det er nu, der skal laves, skaffes og spises fyldte æg af chokolade
Friskt formalet mel giver en bedre smag og aroma i det færdige brød. Det er indsatsen værd at bage selv, for det er utroligt vanskeligt at få rigtigt godt bagerbrød
Friskt formalet mel giver en bedre smag og aroma i det færdige brød. Det er indsatsen værd at bage selv, for det er utroligt vanskeligt at få rigtigt godt bagerbrød
Når man sender gækkebreve eller er blevet gækket så er kampen om et herligt påskeæg gået ind. Det er nu, der skal laves, skaffes og spises fyldte æg af chokolade
Problemet med at forstå livets oprindelse er stort, men måske ikke uløseligt - et tilbageblik over de eksisterende teorier fortæller hvorfor
BEGYNDELSEN
I begyndelsen var ordet...
Kødretter serveret på plejecentre og via madudbringningsordninger er oftest genopvarmede efter at have været lagret en tid, og det kan give kød en kedelig hengemt smag og lugt. Genopvarmet smag kaldes i fagkredse for Warmed-Over Flavour (WOF) og er det fænomen, at varmebehandlede madvarer - især kød - får en afsmag i forbindelse med lagring...