Emne

fødevareforædling

En fødevarerevolution breder sig fra Præstø

’Nu er det nok,’ sagde Birgitte Escherich for halvandet år siden. I dag er hun medejer af fire 100 procent økologiske madmarkeder, der alle er placeret i det såkaldte Udkantsdanmark. Et femte åbner snart i Svendborg, og målet er 80 butikker i hele landet. Missionen er at gøre op med en forskruet fødevareforsyning

Stop hetzen mod gmo-fødevarer

Mange tror fortsat, at gmo-afgrøder er en særlig farlig kategori af fødevarer. Den vildfarelse koster mange fattige deres liv og helbred

Den skjulte sult og forædlede afgrøder

Verdens sultproblemer handler så langt fra kun om sult og underernæring. De handler i lige så høj grad om underskud af vitaminer og mineraler, der er absolut nødvendige i de første 1.000 dage af livet. Projekter, der forædler fødevarerne med ekstra vitaminer, kan gøre – og gør allerede – en forskel

Mest læste

  1. ’Nu er det nok,’ sagde Birgitte Escherich for halvandet år siden. I dag er hun medejer af fire 100 procent økologiske madmarkeder, der alle er placeret i det såkaldte Udkantsdanmark. Et femte åbner snart i Svendborg, og målet er 80 butikker i hele landet. Missionen er at gøre op med en forskruet fødevareforsyning
  2. Mange tror fortsat, at gmo-afgrøder er en særlig farlig kategori af fødevarer. Den vildfarelse koster mange fattige deres liv og helbred