Emne

fremtidens fødevare

I Holland kan de dyrke 90 kilo tomater om året på én kvadratmeter. Det er verdensrekord. Er det også fremtiden?

Snart er vi ti milliarder mennesker på kloden, og så skal der virkelig produceres noget mad. Holland mener selv, at de har en løsning: Højteknologiske drivhusbyer, hvor planter vokser i rockwool. På én kvadratmeter kan de dyrke 90 kilo tomater om året. Der er bare ét problem. De smager ikke af noget

Kan fremtidens mad give os superkræfter?

Fremtidens store madrevolution handler om, at teknologien i stigende grad vil anvende naturens egne biologiske processer til kunstigt at fremstille nye sunde typer fødevarer. Derfor er vi nødt til at gøre op med de kulturelle forestillinger om, hvad der er ’naturligt’ at spise, mener iværksætter og teknologinørden Mathias Holzmann, oplægsholder på TechFestival i København

Med kniv, gaffel og seks ben

Sommerens insekteventyr bliver rundet af med manér og gastronomisk finesse

Kriblekrablekorrespondenten spiser sig til en bedre verden – ét insekt ad gangen

Hvis Noma og Fat Duck kan servere insekter, kan Danmarks mest omstillingsparate dagblad også. Informations Espen Fyhrie har sat sig for at bruge sommeren på at smage på udbuddet af insekter

Mest læste

  1. Snart er vi ti milliarder mennesker på kloden, og så skal der virkelig produceres noget mad. Holland mener selv, at de har en løsning: Højteknologiske drivhusbyer, hvor planter vokser i rockwool. På én kvadratmeter kan de dyrke 90 kilo tomater om året. Der er bare ét problem. De smager ikke af noget
  2. Læserbrev
  3. Hvis Noma og Fat Duck kan servere insekter, kan Danmarks mest omstillingsparate dagblad også. Informations Espen Fyhrie har sat sig for at bruge sommeren på at smage på udbuddet af insekter