TV 2-dokumentar minder om det, vi allerede ved: At Michelin-restauranternes ubegribeligt tidskrævende type ’fine dining’ ikke er menneskeligt bæredygtigt. Så nu må de tænke nyt som aldrig før
Det uventede tv-seriehit ’The Bear’ er tidens mest omtalte og skildrer arbejdslivets stress og meningsløshed. Men i anden sæson er den vendt på en tallerken og søger nu efter frelsen. Ligner seriens løsning ikke til forveksling Guds hus?
Velkommen til Informations almanak, som hver uge udforsker den forunderlige natur, der er lige foran os, og måden, vi oplever den på. I denne uge handler det om at indtage mad
Det er positivt med de nye nordiske råd, men de bør bakkes op af politiske initiativer såsom en CO₂-afgift til landbruget, der i praksis vil fungere som en afgift på CO₂-tunge fødevarer såsom kød, eller ved at sætte momsen på frugt og grønt ned
Da jeg spurgte Folkehuset Absalon, om de ville holde en afghansk fællesspisning, fik jeg at vide, at det var for politisk for dem. Igen reduceres et helt lands kultur til et spørgsmål om politik
TV 2-dokumentar minder om det, vi allerede ved: At Michelin-restauranternes ubegribeligt tidskrævende type ’fine dining’ ikke er menneskeligt bæredygtigt. Så nu må de tænke nyt som aldrig før
Den ene lider af overspisning og bulimi. Den anden har haft slem anoreksi. Begge har oplevet, at spiseforstyrrelser behandles som en kvindelig lidelse. Manglende viden om mænd med spiseforstyrrelser forstærker tabuet og gør det endnu sværere for mænd at opsøge hjælp, mener forsker
Multikreativ komiker Simon Jul har sammen med to venner lavet madhyggeudsendelserne ’Oraklet fra Fondue’, der dyrker den følsomme, sjove, kompetente og selvalvorlige livsstilsmand, hvis venskab man skal begære
Det har alt for længe været en kendsgerning, at arbejdsforholdene på de danske toprestauranter er elendige. Restauratørerne bag Michelin-stjernerne bør vedkende sig hykleriet og gå i spidsen for at skabe bedre forhold for branchens ansatte