Emne

restaurationsbranchen

På Palæ Bar flyder fadøllen igen. I en lejlighed på Amager fortsætter onlineundervisningen

Onsdag var »en festdag«, hvor barerne, museerne og storcentrene igen blev fyldt med fadøls-, kunst- og shoppinghungrende danskere efter mange måneders nedlukning. Imens må mange elever og studerende stadig sidde hjemme. Information var med til både genåbning og onlineundervisning

»Man føler sig som en undersåt, som folk tror, de har ejerskab over«

I ti år har 32-årige Jennifer Tillemand arbejdet som tjener på en restaurant i Københavns Lufthavn. Hun har oplevet nedværdigende kommentarer, fysiske krænkelser og en hverdag, hvor titlen som tjener får folk til at tro, de kan udsætte hende for alt

Nu skal det være slut med »pik og patter« i hotel- og restaurationsbranchen

Over en tredjedel af eleverne i hotel- og restaurationsbranchen oplever en eller flere uønskede seksuelle tilnærmelser under deres praktiktid. Der er behov for, at arbejdsgiverne pålægges erstatningspligt, hvis de har svigtet deres ansvar, skriver Tina Møller Madsen, gruppeformand for 3F Privat Service, Hotel og Restauration, i dette debatindlæg

Alle skal bidrage til velfærdssamfundet – også restaurationsbranchen

Medarbejdere i restaurationsbranchen har alt for længe lidt under dårlige arbejdsvilkår uden en overenskomst. Nu må Folketinget gribe ind med en almengørelse, så arbejdsgivere i restaurationsbranchen bliver stillet til ansvar for velfærdssamfundet, skriver Anne-Marie Serena Andreasen i dette debatindlæg

Kapitalfonde skal ikke tjene boksen på Wolt, mens bude og restauranter køres over

Bude og restauratører bør tage hinanden i hånden og etablere et nyt kooperativt andelsselskab, så finanskapitalisterne ikke løber med overskuddet af deres arbejde. En ny andelsbevægelse bør gøre op med platformsvirksomheders udbytning, skriver klummeskribent Pelle Dragsted i dette debatindlæg

Haitham og Turgut er direktører på hver deres tomme, trestjernede hotel

Haitham Moslih fra Dragør Badehotel har en syg datter, et tomt hotel og en drøm, der lige præcis nåede at gå i opfyldelse, inden det hele begyndte at ramle. Og på Frederiksberg bliver ejeren nu deprimeret af at være på sit elskede Hotel Sct. Thomas. Information har fulgt to hotelejere, som forsøger at drive forretning uden kunder

Mest læste

  1. Bude og restauratører bør tage hinanden i hånden og etablere et nyt kooperativt andelsselskab, så finanskapitalisterne ikke løber med overskuddet af deres arbejde. En ny andelsbevægelse bør gøre op med platformsvirksomheders udbytning, skriver klummeskribent Pelle Dragsted i dette debatindlæg
  2. Onsdag var »en festdag«, hvor barerne, museerne og storcentrene igen blev fyldt med fadøls-, kunst- og shoppinghungrende danskere efter mange måneders nedlukning. Imens må mange elever og studerende stadig sidde hjemme. Information var med til både genåbning og onlineundervisning
  3. Haitham Moslih fra Dragør Badehotel har en syg datter, et tomt hotel og en drøm, der lige præcis nåede at gå i opfyldelse, inden det hele begyndte at ramle. Og på Frederiksberg bliver ejeren nu deprimeret af at være på sit elskede Hotel Sct. Thomas. Information har fulgt to hotelejere, som forsøger at drive forretning uden kunder