Eva Eistrups blog

Hillarybøger

Politiken anmelder (endnu) en biografi om Hillary Clinton af Michael Ehrenreich, der mener at Clinton har flyttet sig så meget strategisk-politisk gennem tiden at hendes personlige troværdighed er i fare.

I Kristeligt Dagblad kan man læse et interview med den israelske forfatter Yoram Kaniuk, der mener at muligheden for fredelig sameksistens mellem israelere og palæstinensere er en umulighed og at fredsprocessen er bluff.

The Atlantic bringer en artikel af Michael Hirschorn om hvorfor aviserne må give læserne hvad de vil have, og ikke bringe det redaktørerne tror de vil læse.

Alissa Valles har i Boston Review skrevet et essay om det politisk betydningsfulde polske digterikon Zbigniew Herbert og hans poetisk-profetiske rolle i det postkommunistiske Polen indtil hans død i 1998.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu