Eva Eistrups blog

Ord i dråbeform

»Ord i dråbeform -/smertebefrugtet isbjerg./Glemselsdybt grundvand«. Pia Tafdrup har kastet sig ud i den oldgamle og formalistiske japanske kunst at skrive haiku-digte. Berlingske anmelder digtsamlingen, der har fået titlen »Boomerang«.

Litteratursiden.dk anbefaler løbende gamle og nye bøger. Lige nu anbefaler Gunver Olsson »Drengene der frelste verden« af Sam Mills: en ungdomsbog om en karismatisk leder og tiltrækningen ved det religiøse broderskab.

I The American Interest bringes et interview med den toneangivende amerikanske samfundsforsker Robert Putnam, om det amerikanske demokratis vilkår og konsekvenserne af den stigende diversitet i USA.

Kommentarer

Et par ord om Ina Merete Schmidts nye, allerede meget anmeldeldte - og meget roste - roman med den spøjse titel: Fåresyge.