Eva Eistrups blog

Bambi: miljøvenlig eller sukkersød sentimentalisme?

Bambi er blandt andre Disneyfilm skyld i en ophedet debat om Disney-koncernens natursyn: Er den idylliserede portrættering i Disneys tegnefilm en gevinst for miljøbevægelsen? Eller derimod et udtryk for en konservativ sukkersød sentimentalisme, der giver et forvrænget og uvirkeligt billede af naturen. The New York Times har historien.

Berlingske Tidende kalder Paula Larrains nye roman, der har titlen »Uden for citat«, for 'en slap debut'. 1 ud af 6 stjerne blev det til og ordene: »Sprogligt er den omtrent lige så interessant som en pakke skiveskåret discountrugbrød
uden kerner«. Av.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Var det forøvrigt ikke en af Berlingskes litteraturanmeldere, der i sidste uge beskrev Helle Helles skrivestil i "Ned til hundene" "som et ristet toastbrød fra Dagli’ Brugsen: tør og næsten uden smag og tyngde." Måske avisen er ved at udvikle en ny form for brødbaseret metaforisk anmelderslang?