Eva Eistrups blog

Kærlighed til (og med) robotter

Robotkærlighed: I fremtiden vil vi forelske os i robotter, have forhold til dem og endda have sex med robotter. Det mener forsker i kunstig intelligens David Levy har skrevet bogen »Sex with Robots: The Evolution of Human-Robot Relations«. Washington Post anmelder.

Tidsskriftet The New Atlantis sætter fokus på hvilken rolle robottor kan komme til at spille for vores kærlighedslliv. I artiklen »Till Malfunction Do Us Part« forholder Caitrin Nicol sig til forbindelsen mellem antropomorfisering af elektriske apparater og ensomhed.

»Den hidtil bedste brutale Blædel,« kalder Bo Tao Micaëlis Sara Blædels nyeste krimi »Aldrig mere fri«. og krimien er tilmed
»befriende mere bramfri end mange af Saras skandinaviske medsøstre.« Politiken anmelder.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu