Eva Eistrups blog

Man kan ikke lukke munden på en møgkælling

»Det skal aldrig være muligt at lukke munden på en møgkælling!« lyder grafitti-teksten på et dametoilet, der optræder i Gretelise Holm nye håndbog i ligestilling. Gretelise Holm er bedst kendt som krimiforfatter, men på torsdag udkommer hun med debatbogen »Hvorfor er feminister så snerpede?«, der søger at gøre op med myter om feminisme og feminister. Interview i Berlingeske.

På The Guardians hjemmeside kan man få et indblik i Isabel Allendes liv og værker via et 'lysbilledshow' med titlen 'Små stykker af mig' med tolv billeder, valgt og kommenteret af forfatteren selv.

I dag er desuden dagen hvor J. K. Rowling, forfatter til Harry Potter-bøgerne, skal  overbevise retten i New York om at en planlagt opslagsbog om Potter-universet er et brud på hendes ophavsret. The Guardian fortæller.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu