Fotobloggen Billeder af stort format

Informations fotopris 2009: 3. pladsen

Informations fotopris 2009 hylder ungt dansk fotografi. Den nystiftede pris går til den fotojournaliststuderende, som under sin praktiktid har formået at berige læserne med billeder af høj kvalitet.

Tobias Selnæs Markussen fra Dagbladet Politiken vandt 3. pladsen ved Informations fotopris 2009.
Læs mere om prisen på www.information.dk/fotopris

Lone Hørslev. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Kisterne med sergent Jacob Moe Jensen, konstabel Sebastian La Cour Holm og konstabel Benjamin Davi Sala Rasmussen, som alle omkom i Afghanistan bliver båret ind til de ventende familier og venner i Roskilde Lufthavn. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Forsvarsadvokat Merethe Stagetorn. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Danske Tamiler demonstrerer på Christiansborg Slotsplads. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Sundholm er et område på Amager, hvor der findes flere forskellige behandlingssteder for misbrugere og hjemløse. Reportagen om Sundholm tager sit udgangspunkt i Natcafe'en. Et værested som åbner sine døre hver aften kl 21 for byens skæbner. Natcafe'en er det første stop for mange indenfor Sundholms mure. Her bliver der ikke stillet spørgsmål eller lagt op til behandling, når folk kommer. Her er det meningen at folk skal finde et hele, en madras at sove på, et bad eller bare lidt at spise. Foto: Tobias Selnæs Markussen

En japansk Rock A Billy sætter håret imellem to danse. Hver søndag mødes Harajuku Rock A Billys i parken Yoyogi Koen i Tokyo for at danse, sætte hår dyrke 1960'ernes amerikanske kultur. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Mette Horn leger med sin hund på hendes altan med udsigt over Garnisons Kirkegård på Østerbro. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Lars Løkke Rasmussen til historie om tidligere Sundhedsministeres forhold til sundt og usundt mad på arbejdspladsen. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Sundholm er et område på Amager, hvor der findes flere forskellige behandlingssteder for misbrugere og hjemløse. Reportagen om Sundholm tager sit udgangspunkt i Natcafe'en. Et værested som åbner sine døre hver aften kl 21 for byens skæbner. Natcafe'en er det første stop for mange indenfor Sundholms mure. Her bliver der ikke stillet spørgsmål eller lagt op til behandling, når folk kommer. Her er det meningen at folk skal finde et hele, en madras at sove på, et bad eller bare lidt at spise. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Kunstneren Andrew Nygaard har været misbruger i mange år. Nu er han clean og kan igen fokuserer på sin kunst, hvor hans eget og flere familiemedlemmers misbrug er et af de bærende temaer. I dag må han stadig gå med støttestrømper som resultat af sit misbrug. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Sundholm er et område på Amager, hvor der findes flere forskellige behandlingssteder for misbrugere og hjemløse. Reportagen om Sundholm tager sit udgangspunkt i Natcafe'en. Et værested som åbner sine døre hver aften kl 21 for byens skæbner. Natcafe'en er det første stop for mange indenfor Sundholms mure. Her bliver der ikke stillet spørgsmål eller lagt op til behandling, når folk kommer. Her er det meningen at folk skal finde et hele, en madras at sove på, et bad eller bare lidt at spise. Foto: Tobias Selnæs Markussen

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu