Fotobloggen Billeder af stort format

Mindre SU, mere kristendom

Flere private, kristne uddannelser som Menighedsfakultetet i Århus oplever stærk fremgang. De studerende har ingen fredagsbar, men oplever at de til gengæld kommer tættere på nerven i dansk teologi, som en af de studerende siger det

Fotos: Martin Dam Kristensen

Fotos: Martin Dam Kristensen

Fotos: Martin Dam Kristensen

Fotos: Martin Dam Kristensen

Fotos: Martin Dam Kristensen

Fotos: Martin Dam Kristensen

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Per Erik Rønne

Også en teologisk uddannelse må have et akademisk niveau - noget jeg ikke finder på Menighedsfakultetet.

Og den stærkt tatoverede knøs; hvem kunne forestille sig ham som fremtidig sognepræst?

Peter Andersen

# Per Erik Rønne

Jeg vil ikke gøre mig klog på det akademiske niveau hvad angår Menighedsfakultet.

Men det undrer mig at du angriber en person ud fra hans udseene, du kender ham jo ikke engang. Det kan være du sidder og kigger på en fantastisk taler, og en person med en dyb indsigt i kristendommen.
Hvis han får de rette forudsætninger for i fremtiden at kunne kalde sig præst i den danske folkekirke, er det lige før jeg vil overveje at møde op igen.

Isabella Stokkebro

Peter Andersen>

Jeg hører ikke at Per Erik Rønne dømmer ham. Han konstaterer vel bare det, som de fleste må tænke når de ser billederne - alene af den årsag at han ikke ligner en "almindelig præst". Og mon ikke om det også er derfor knægten er valgt som gennemgående motiv?

Og ja - jeg ville også gerne høre hans prædiken - især hvis statementet på hans bluse indikerer hans retning. Jesus saves, religions kills.

En flot samling billeder, sort/hvid billeder kan bare noget helt specielt. Desværre afbilleder de en samling mennesker uden virkelighedssans der studerer fiktion som var det sandhed.