Fotobloggen Billeder af stort format

Ugens billeder: kærlighed

'Dagens billede' bragt i Information i den forløbne uge, hvor 'kærlighed' har været temaet for fotoserien

Mandag: I Timotheus-kirken i Valby mødes kristne med rødder i forskellige lande i Afrika hver søndag. 'Church on the rock' er del af pinsekirken. Foto: Kristine Kiilerich

Tirsdag: Charlotte Schmidt voksede op hos sin mormor og morfar sammen med sin mor og bror. Morfaren erstattede den far, hun aldrig rigtig havde. Charlotte Schmidt fik for nylig lavet sin første tatovering, og den skulle være til ham. Foto: Kristine Kiilerich

Onsdag: Adskillige par venter på at blive viet på Københavns Rådhus. Parrene skal møde ti minutter før den aftalte tid for ceremonien. Under vielsen skal der være to vidner – hvis man ikke selv har nogen med, er der to ansatte tilstede. Foto: Kristine Kiilerich

Kærlighed klokken fem om morgenen på Vesterbro i København. Vilde på fire måneder vågner og kræver mad. Foto: Kristine Kiilerich

Ditte Hallig var 20 år, da hun fik den engelske bulldog, Carla Marie. ’Hvis jeg skulle vælge mellem en kæreste, der ikke ville bo med hunden, og Carla, ville jeg altid vælge Carla. Hun har jo ikke valgt mig som ejer. Det er mig, der har valgt hende. Hun giver mig ubetinget kærlighed, så må jeg behandle hende med kærlighed og respekt.’ Foto: Kristine Kiilerich

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu