Fotobloggen Billeder af stort format

CPF2010: Empire State of Mind

En af de mange ting, som kan ses på CPF i København lige nu, er gruppeudstillingen Empire State of Mind. Udstillingen er et samarbejde mellem Copenhagen- og New York Photo Festival. I New York udstiller en række skandinaviske forokunstnere mens vi i København får en række New York-fotografers værker at se. Billederne er kurateret af Bess Greenberg - tidl. basketball pro, nu gallerist - mens den danske fotokunstner Jacob Fuglsang har stået for udvælgelsen af værker til New York

Johan Willner: Forward

Marcia Resnick: Blue Glasses

Victor Bockris: Bowie Knife

Victor Bockris: No Metric

Johan Willner: Die Ordnung

Angelika Sliwinski: Saran

Peo Olsson: Roadsigns

Marcia Resnick: Eyes

Marcia Resnick: Stars in Her Eyes

Victor Bockris: Warhol Polaroid

Victor Bockris: Warhol Stone

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu