Fotobloggen Billeder af stort format

Robin Schwartz: Amelia's World

Jeg fotograferer mig selv med dyr gennem Amelia. Vi har begge en stærk fantasiverden og vi udlever vores særheder i en verden, hvor dyrene og hun ikke bare eksisterer side om side, men også interagerer med hinanden. Det er en verden, hvor grænsen mellem menneske og dyr overlapper eller udviskes.

Det kan have en grænseoverskridende karakter når en kunstner baserer sine værker på sine egne børn. Det var i hvert fald min første tanke, da jeg så Schwartz' billeder af hendes datter. Amelia's World er ikke desto mindre et bemærkelsesværdigt og fascinerende stykke arbejde.

Robin Schwartz er lektor i fotografi på William Paterson Universitetet i New Jersey. Hendes billeder indgår i en række samlinger i USA, Tyskland og Frankrig, og har endvidere været vist i en lang række aviser og magasiner, herunder The New York Times og Interview Magazine. Bogen Amelia's World er udkommet på Aperture. Galleriet her er lavet i samarbejde med fotografen og M + B Gallery.

'Pete' og 'Amelia and Ricky' © Robin Schwartz

Elijah Becky © Robin Schwartz

Elmo, Amelia and Abu © Robin Schwartz

Roof Wedding © Robin Schwartz

Schwartz Portrait © Robin Schwartz

Touch © Robin Schwartz

Trunk Sniff © Robin Schwartz

Walters Forest © Robin Schwartz

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

*****

Morten Pedersen

Særegne stærke billeder - gør lige det som ord ikke kan....

Thea Amalie Käszner

Jeg er tosset med disse billeder - også enkelt stående .