Fotobloggen Billeder af stort format

Informations Fotopris 2011 – 2. pladsen

Vi glæder sig over igen i år at kunne præsentere Informations Fotopris. Prisen er rettet mod fotojournaliststuderende og deres arbejde under praktiktiden på et dansk dagblad eller billedbureau. Med prisen ønsker vi at hylde den studerende, som på trods af korte deadlines og høje produktionskrav formår at berige læserne med billeder af høj kvalitet. Dommerpanelet bestod i år af:Mads Nissen fra Berlingske, Carsten Snejbjerg fra bureauet 16tyve og Torsten Høgh Rasmussen fra Ud & Se.

2. pladsen går til Morten Germund, Berlingske. Her er dommernes begrundelse:

Morten Germund er en kompromisløs fotograf, der rammer en stemning i alle sine billeder. En ekstremt moden fotojournalist, som formår at vise sin helt egen personlige signatur. Fotografen leverer sikkert og går konstant ud og sanser. Han laver historier, som er fotograferet en milliard gange før, men som gør det på en måde, som ikke er set før. Hans energi buldrer igennem hans fotografier. Her er tale om en fotograf, der tør at gå ud og fortælle det uvante, og en praktikant man skal sætte pris på, fordi han tør at give den gas. Billederne ledte dommernes tanker hen på Paolo Pellegrin.

Tillykke Morten!

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Foto: Morten Germund

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu