Fotobloggen Billeder af stort format

Informations Fotopris 2011 – 3. pladsen

Vi glæder sig over igen i år at kunne præsentere Informations Fotopris. Prisen er rettet mod fotojournaliststuderende og deres arbejde under praktiktiden på et dansk dagblad eller billedbureau. Med prisen ønsker vi at hylde den studerende, som på trods af korte deadlines og høje produktionskrav formår at berige læserne med billeder af høj kvalitet. Dommerpanelet bestod i år af: Mads Nissen fra Berlingske, Carsten Snejbjerg fra bureauet 16tyve og Torsten Høgh Rasmussen fra Ud & Se.

3. pladsen går til Niels Christensen, Politiken. Her er dommernes begrundelse:

På tredjepladsen har vi at gøre med en sikker fotograf, der med to serier helt distancerer sig fra alt andet, dommerne ellers så ved gennemgangen. Specielt var vi meget begejstrede for fotografens serie om sine drengevenner og deres ungdomsliv. Når fotografen rammer os, så rammer han os virkelig. Hvis han havde afleveret fem færre billeder, var han endt en plads højere oppe.

Tillykke Niels!

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Foto: Niels Christensen

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu