Fotobloggen Billeder af stort format

Rasha Kahil: In Your House

In Your Home is a self-portrait series started in 2008, in which I have intuitively and secretly appropriated other people’s private spaces with my own nude body. When I have been left alone in someone’s house, even if for a few fleeting minutes, I have whipped out my compact 35mm camera, and with the use of the self-timer, shot myself in the domestic space, without the host’s knowledge.

Det var Sofie Amalie Klougart, en af vores fotografer, som pegede mig i retning af den libanesiske fotokunstner Rasha Kahils projekt In Your Home. Disse selvportrætter handler ifølge kunstneren om spændinger mellem den nøgne krops 'privathed' og de hjemlige/private rum som kunstneren invaderer – og om overskridelsen af det private når billederne bringes ud i verden. Men et ganske vellykket projekt er det under alle omstændigheder.

Rasha Kahil (f. 1980) er født og opvokset i Libanon. Hun er uddannet på Ameriacn University of Beirut og Royal College of Art i London. Hun har en række udstillinger i Mellemøsten og Europa bag sig. Hun bor og arbejder i London.

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Fra serien 'In Your Home' © Rasha Kahil

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Private Streaking - jeg synes at hun skulle have gemt billederne for sig selv. Meget lidt interssante......

Ja hun får ikke sin pointe igennem, hvis der da er een.

Spørgsmål: Hvordan ville vi reagere hvis det var billeder taget af en ven i vores eget hjem? Vi ved ikke om sådanne billeder eksisterer. Det er selvfølgelig nemt at tale hypotetisk men, hvorfra udspringer vores manglende interesse for disse billeder? Hvorfor bliver vi ikke provokeret, af krænkelsen af en anden persons hjem?