Fotobloggen Billeder af stort format

Udstilling: Face, Head and Shoulders

Det nystartede kuratorkollektiv Lodret står bag en interessant udstilling, som åbner i morgen på Carlsberg Ny Tap. Der er tale om en ambitiøs gruppeudstilling, hvor 26 danske og internationale fortrinsvis yngre kunstnere præsenterer eksempler på nutidig portrætfotografi. Man skal ikke forvente at se meget til den klassiske portrætdisciplin her, men i stedet en legesyg og undertiden provokerende tilgang til stoffet. Blandt de udstillede kunstnere finder man bl.a. Marie Angeletti, Gerald Edwards III, Thobias Fäldt, Andreas Laszlo Konrath, Bill Sullivan, Matthew Monteith, Mårten Lange og Isabelle Wenzel. Se smagsprøver nedenfor. Udover udstillingen vil der være foredrag og paneldiskussioner i forbindelse med udstillingen, hvor især den unge og endnu ikke veletablerede fotokunst vil blive taget under behandling. Ikke mindst arrangementet om gør-det-selv udgivelse af kunstbøger, som afslutter udstillingen den 15. oktober, ser spændende ud. Mere information findes på udstillingens hjemmeside. Kuratorkollektivet Lodret er er dannet af de danske fotokunstnere Flemming Ove Bech og Johan Rosenmunthe.

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Gerald Edwards III

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Isabelle Wenzel

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Bill Sullivan

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Matthew Monteith

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Andreas Laszlo

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Thobias Fäldt

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Grant Cornett

Fra udstillingen 'Face, Head and Shoulders' © Mårten Lange

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Morten Pedersen

Wauw - alle fanger umiddelbart og har samtidigt en ekstra detalje der skaber en historie.
Sjældent at jeg får lyst til lige at kigge en ekstra og så en 3. gang på en foto-serie
Meget imponerende! Tillykke...eller hvad man nu skal sige ;o)