Fotobloggen Billeder af stort format

Ung dansk fotografi: Stinus Duch

Stinus Duch skriver om sin billedserie Polski:

Foråret 2011 blaffede jeg og en medstuderende fra Berlin til Krakow. Billederne taget på turen er de indtryk og opdagelser jeg gjorde undervejs. Det er en personlig rejse i et fremmed land – stemninger og øjeblikke, som bliver sat sammen til en fortælling.

Duch's billeder er flertydige og upolerede. Jeg kan godt blive lidt i tvivl om hvad der egentlig fortælles, men det er måske ikke noget problem. Man får et blik ind i en verden som er fragmenteret og som viderebringer stemninger, der måske mest handler om ensomhed.

Stinus Duch (f. 1985) er nyuddannet fotograf fra fotoskolen Fatamorgana.

Fra serien 'Polski' © Stinus Duch

Fra serien 'Polski' © Stinus Duch

Fra serien 'Polski' © Stinus Duch

Fra serien 'Polski' © Stinus Duch

Fra serien 'Polski' © Stinus Duch

Fra serien 'Polski' © Stinus Duch

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Enig. Jeg er ikke meget for denne her tendens til at ophøje billeder der ligner noget fra et billigt engangskamera.
Enhver kan tage et dårligt rystet billede, ligesom enhver kan lave dårlig abstrakt maler-'kunst', men det gør ingen af delene til kunst.
Der er heller ikke nogen sammenhængende historie så det er heller ikke rigtig reportage.

Signe Cecilie Mathiassen

Enhver kan med øvelse også lære at betjene et dyrt digitalkamera, men det har aldrig skab en god kunstfotograf!

Torben Pedersen

uinteressant, ganske enkelt

Jeg har set disse billeder igennem flere gange og kan ikke helt beslutte mig. Dels er jeg enig i de ovenstående kommentarer, men jeg syntes faktisk også der er noget i disse billeder. Måske det bare skal ses som en synopsis til en række billedserier, jeg kunne da godt tænke mig at se nogle af billederne udbygget med flere billeder.