Fotobloggen Billeder af stort format

Clare Gallagher: Domestic Drift

Domestic Drift is concerned with everyday life - the ordinary activities, states of mind and conditions of existence that fill time outside the moments of drama and spectacle. It examines the sense of ordinariness inherent in the repetitive, habitual work of home while trying to appreciate the experience as simultaneously mundane and precious.

Clare Gallagher viser os hverdagens objekter og øjeblikke med en poesi som ikke er ekspressiv, men undersøgende og nysgerrig. Det er en verden man nemt genkender – legetøjet på gulvet, appelsinskræller på bordet, post-it noter på køleskabet – men i flere af billederne er det som om vi ser det med barnets øjne. Vi kigger op på verden, ikke ned på den.

Clare Gallagher har studeret kunst og fotografi i London, Canterbury og Belfast. Hun har bl.a. udstillet i England, Irland, USA og Indien og underviser i fotografi. Galleriet her er lavet i samarbejde med kunstneren.

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Fra serien 'Domestic Drift' © Clare Gallagher

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jette Abildgaard

Jeg elsker billederne af boernene der staar og kigger ud...og droemmer.....husker mig selv goere det samme, da jeg var barn...og nogle gange stadigvaek ;)

Dejlige billeder!!!

Søren Kristensen

Kender det godt: keder mig lidt, tror lige jeg tager mig nogle billeder. Men ok, det med pingvinen er nu meget sjovt, selv om det får mig til at tænke på Henriette Kjær og hendes uheldige (business)mand.

Nej hvor er de smukke og poetiske. Og de virker også som om de er næsten tidspløse, eller at tiden står stille. Der er noget meget eftertænksomt over billederne. Fantastisk serie. Kommer hun til DK?