Fotobloggen Billeder af stort format

Ung græsk fotografi: Ania Vouloudi

Ania Vouloudi er født i Thessaloniki, Grækenland. Hun er uddannet bygningskonstruktør, men begyndte, som man kan læse på hendes hjemmeside, at fotografere i 2009.

Billederne er hendes visuelle dagbog og motivkredsen er en blandet sag af venner, familiemedlemmer, steder og begivenheder. Uskyldigt nok, tænker man, i hvert fald indtil man ser nærmere på fotografierne.

For hvad er det for historier som egentlig fortælles? Jeg er faktisk lidt i tvivl. Men jeg er til gengæld ikke i tvivl om, at Ania Vouloudi har en både visuelt sammenhængende og spænstig ide om hvordan verden skal afbildes.

Ania kan også følges på Flickr. Hermed anbefalet.

Fotografierne er © Ania Vouloudi 2012. Galleriet her er lavet i samarbejde med fotografen.

Det var dog de fineste billeder jeg har set længe her, tak for dem.
Udover hvert enkelt billedes egenkvaliteter, føler jeg de tilsammen afspejler, indirekte peger på, noget (hverdags)liv. Derfor er bikinibilledet, som jeg for så vidt sagtens ku ha undværet, osse ok i helheden. Bliver en del af historien. Slår lige en anden tone an.

Ania Vouloudi finder nogle meget spændende vinkler, som hun ser omverden fra. Mange meget fascinerende billeder, synes jeg!

især det første billede har en kyskhed og vovethed på samme tid som gør det meget smukt