Fotobloggen Billeder af stort format

Under vand

Vi starter det nye år i en hel anden boldgade, end vi sluttede det gamle. Christy Lee Rogers er fra Hawaii og tager alle sine billeder om natten under vand. Her fanger hun mytologiske væsner, forvrængede kroppe og lange stofgevandter – alt sammen i konstant bevægelse og filtret ind i hinanden. Rogers er bl.a. inspireret af barokkunstens lys og komposition, ikke mindst hos Caravaggio, og resultatet er sanseligt ud i det ekstreme. Svært at stå for her på en kold januar. Nedenfor et udpluk fra to af hendes serier (hhv. Odyssey og Reckless Unbound), du kan finde flere på fotografens hjemmeside.

Christy Lee Rogers er selvlært fotograf. Hun har haft sine billeder bragt i en række magasiner verden over og har bl.a. udstillet i USA og Europa. Galleriet er lavet i samarbejde med fotografen.

Anbefalinger

  • Kent Mathiesen
  • Finn Årup Nielsen
Kent Mathiesen og Finn Årup Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Absolut flot og fornemt arbejde!

Men billederne hvor man ikke fornemmer man er under and står klart stærkere end de øvrige.

disse billeder er i hvert fald en æstetisk nyskabelse, som fortjener lidt god omtale. I modsætning til papirladerne og støjbillederne.
Alligevel ville jeg hellere se mere socialt vedkommende fotoserier i stedet for al æstetikken.
Den med Bonnie var jo helt i top og afstedkom megen debat.

John Vedsegaard

Der er helt klart nytænkning i disse billeder, godt nok har man før set billeder taget under vand, men slet ikke på en måde som disse. Ros for dem, de giver masser af stof til eftertanke.