Fotobloggen Billeder af stort format

Kropsknopper

Er man i København og omegn er man heldig, for man kan se Asger Carlsens mageløst manipulerede kroppe udstillet hele to steder.

Galleri V1, som holder til i Kødbyen, har Carlsens soloudstilling Hester og Fotografisk Center, Carlsbergbyen, har en gruppeudstilling, hvor en række af Carlsens billeder udstilles sammen med værker af Isabelle Wenzel, Rikke Benborg, Sophia Kalkau, Marie Sjøvold og Ebbe Stub Wittrup.

Hvad skal man sige om Asger Carlsens photoshoppede kødskulpturer? Personligt finder jeg dem både spændende og meget musikalske, men jeg kan også godt forstå, hvis nogle finder dem en tand skræmmende.

Det er jo på en måde et moderne Frankenstein-værksted vi ser her – kropsknopperne er spunget ud af formaldehydglasset og nu danser de en mærkelig dans i blitzlyset.

Udstillingen i V1 Galleri kører frem til 15. februar, Fotografisk Center frem til 23. marts.

Asger Carlsen (f. 1973) er selvlært fotograf og har arbejdet som kommerciel fotograf i en årrække. Som fotokunstner har han en lang række udstillinger bag sig i Europa og USA, herunder soloudstillinger i København, New York, Berlin og Køln. Han bor og arbejder i New York.

Alle billlederne på denne side er © Asger Carlsen, bragt med tilladelse af V1 Galleri

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Andreas Andersen

Makabert, det er vel det, der er mange ting der virker makabert og det gør de objekter på mig, jeg har kun set fotoerne her på Information, men ville da gerne se hele udstillingen.