Fotobloggen Billeder af stort format

Rædslerne i CAR

Muslimske flygtninge i den militære lufthavn i udkanten af hovedstaden i den Centralafrikanske Republik, Bangui. I mange dage har de ikke været i stand til at forlade lejren for at købe mad. De er helt afhængige af de i forvejen overbelastede nødhjælpsorganisationer. Kampene imellem kristne Anti balaka-militser og muslimske Zeleka-militser har kastet et af verden fattigste lande ud i sekterisk vold med næsten en million intern fordrevne. Overalt hærger volden.

Billederne er taget af den danske fotograf  Jan Grarup, som vi har interviewet til avisen lørdag d. 15 februar.

Fotografierne på denne side er © Jan Grarup 2014
Peter Brandt Nielsen

Hvad foregår der på det sidste billede?

De er ved at skære hovedet af en giraf.

Der er åbenbart ikke noget at vise, de plejer jo ikke at holde sig tilbage, så det lukker med to muligheder.

Det virker lidt sparsomt i forhold til den opskruede stemning i pressen, men her et vel værste jeg kunne finde frem, over et par sider på Google: http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/02/05/photographe...